Zašto odabrati jezički kurs u inostranstvu za Vaše dete?

02.06.2021

Jezički kursevi u inostranstvu najbrži su način za kvalitetno usavršavanje stranog jezika


Leto je idealno vreme za razvijanje novih ili usavršavanje postojećih veština, a jedna od izvrsnih aktivnosti svakako su letnji jezički kursevi koji ujedinjuju zabavu i efikasno učenje. Jezički kursevi u inostranstvu najbrži su način za kvalitetno usavršavanje stranog jezika i sjajno mesto za upoznavanje druge dece iz različitih kultura, sudelovanja u novim interaktivnim aktivnostima i provođenje leta koje će pamtiti zauvek.

Usavršavanje znanja jezika

Najočigledniji razlog za slanje dece u jedan od mnogih dostupnih jezičkih letnjih kampova za decu je poboljšanje njihovih jezičkih sposobnosti. Ništa se ne može uporediti sa učenjem jezika kroz različite aktivnosti u okruženju u kojem se tim jezikom govori svaki dan, ceo dan.

Uz učenje i usavršavanje jezika kroz dnevna predavanja i stručno vođstvo, deca ga dodatno usvajaju razgovarajući sa svojim vršnjacima o temama koje su im zanimljive. Na taj se način strani jezik lakše usvaja, a dinamika korišćenja omogućava da u dve sedmice boravka u kampu za učenje jezika u inostrantsvu steknu zavidan nivo znanja.

Spajanje lepog i korisnog – učenje jezika uz odmor

U trenutku kad se učenje jezika predstavlja kao školska ili vannastavna obaveza, deca se automatski manje angažuju. Putovanje u neku od zemalja u inostranstvu, koja najviše odgovara njihovim željama i interesima, odličan je način za provesti leto, a učenje jezika zvuči kao dodatna aktivnost koje će se itekako isplatiti. Uz to, u letnjim jezičkim kampovima deca slobodno vreme provode onako kako žele; druže se sa novim prijateljima, uključeni su u sportske aktivnosti, bave se svojim hobijima.

Vaše dete uživa u moru? Prijavite ga za učešće na letnjem jezičkom kursu u Španiji.

Mašta o tome da poseti veliki grad? Jezički kursevi u Londonu odlična su ideja!

U svakom slučaju, pružićete svom detetu leto na prekrasnoj lokaciji sa puno uspomena koje će pamtiti ceo život.

Uživanje u omiljenim hobijima ili otkrivanje novih

Česta dilema kada je reč o odabiru letnjih aktivnosti za decu jeste odlučivanje između obrazovnih aktivnosti i sporta. Ali šta ako možete kombinovati oboje?

Za razliku od jezičkih kurseva u obližnjim školama stranih jezika, u letnjem jezičkom kampu deca se mogu baviti svojim omiljenim hobijem ili sportom, komunicirajući na jeziku koji žele naučiti.

Ljubitelji sporta mogu uživati u fudbalu, košarci, ragbiju, tenisu, golfu, jahanju pa čak i surfovanju, dok se oni orijentisani na umetnost mogu baviti hobijima poput mode, kuvanja, slikarstva, dizajna ili pozorišta. Mogućnosti su neograničene!

Upoznavanje vršnjaka iz celog sveta

Ono što na decu ostavi najveći utisak prilikom povratka iz letnjih jezičkih kampova jesu nova poznanstva i prijateljstva sa decom iz različitih krajeva sveta. Pokazalo se da provedeno vreme među osobama iz različitih kultura ima ogroman pozitivan uticaj na zrelost i lični razvoj deteta, a to je i jedna od najlepših stvari koje letnji jezički kurs pruža.

Uz to, odlaskom na jezičke kurseve u inostranstvu deca iskuse nezavisnost i postaju odgovornija. Održavanje soba čistim, dolazak na obroke na vreme, pozivi roditeljima u dogovoreno vreme, samo su neke od obaveza koje će pomoći vašem detetu da stekne nezavisnost i nauči se snaći u novim situacijama.

Prvi korak je odabir jezika, a drugi odredišta iz snova vašeg deteta!

Ako se i dalje dvoumite, setite se da u letnjim jezičkim kampovima postoji sadržaj u kojem će svako dete uživati.

Pogrešan odabir ne postoji – lokacije letnjih jezičkih kampova u inostranstvu neverovatne su, kao i njihovi programi, a vaše će dete zasigurno biti veselo i ispunjeno.

Za pomoć oko odabira letnjih jezičkih kurseva stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć! Kontaktirajte nas putem linka i dopustite nam da zajedno organizujemo vašem detetu ispunjeno leto za pamćenje. Više informacija o letnjim jezičkim kursevima u inostranstvu pogledajte ovde.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas: info@integraledu.rs ili +381 60 062 28 91

Pogledajte ovde opciju za leto 2021 >> SVE LETNJE PONUDE ZA 2021.

Ključne reči:

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.