TOP EDUCATION - Elitno srednje obrazovanje u Velikoj Britaniji!

14.11.2019

Veliki broj naših klijenata je zainteresovan za srednje škole u Velikoj Britaniji, A-levels program i generalno putu ka najboljim univerzitetima u ovoj državi.


Iz tog razloga smo pozvali predstavnicu Abbey College-a u Malvernu, Sophie Corness da poseti Beograd i lično odgovara na pitanja roditelja i đaka vezana za ovu školu.

Abbey College je internatska škola čiji se kampus prostire na 70 ari u gradu Malvern u Velikoj Britaniji. Smeštena je u centralnoj Engleskoj u mirnom okruženju koji učenicima omogućava da se fokusiraju na postizanje vrhunskih akademskih ciljeva, istovremeno im omogućavajući bavljenje nizom sportskih i društvenih aktivnosti. Britanska vlada je ovaj deo države proglasila za predeo ‘izvanrednih prirodnih lepota’. Malvern je jedan od najbezbednijih gradova u Engleskoj, a nalazi se na sat vremena udaljenosti od Oksforda i dva i po sata od Londona.

Tipovi programa

U ovoj školi možete pohađati sledeće programe:

  • GCSE i IGCSE
  • AS i A-Level
  • Foundation program (jednogodišnji program intenzivne pripreme za univerzitet)
  • Pre-Sessional kursevi (intenzivni kursevi koje polažete pre odlaska na studije)


‘Preko hiljadu učenika je posle završetka ove škole otišlo na studije medicine i stomatologije’

Ovu školu izdvajaju izvanredan Foundation program za medicinu, dostupan i na kampusu škole u Pragu, kao i dugogodišnja partnerstva sa velikim brojem najprestižnijih medicinskih fakulteta u Evropi. Ovaj program traje preko trideset godina i za to vreme je preko 1000 učenika ove škole otišlo na studije medicine i stomatologije širom Evrope. Osim pripreme za medicinu, Abbey College ima u ponudi i druge visokokvalitetne fleksibilne akademske programe.

Zamenica direktorke Vendi Roberts је rekla: ’Izuzetno smo ponosni na naše učenike. Naporan rad im se stvarno isplatio i njihovi rezultati pokazuju da Abbey College, bilo da je pohađaju u Malvernu u UK, ili u Pragu, Češkoj Republici, učenicima nudi prvoklasna predavanja i specifične module koji im pomažu da se još jednim korakom približe snu da postanu doktori ili zubari’.

Dodala je i sledeće: ’Mi nudimo kompletnu uslugu, što znači da se fokusiramo na individualno savetovanje kako bi svaki učenik ispunio svoje karijerne ciljeve. Naši predmeti su dizajnirani tako da osiguraju uspeh svakog učenika, naravno uz njihov trud’.

Sophie će u Beogradu 10. decembra Hotel Moskva, u 18:00 časova, održati prezentaciju i ukoliko želite da prisutvujete, molimo Vas da popunite kratak prijavni formular ovde.

Zakažite konsultaciju sa predstavnicom Abbey College-a u Malvernu

Ukoliko ste zainteresovani za studiranje medicine u inostranstvu, ova škola je pravi izbor za vas. Više informacija o ceni, uslovima i rokovima upisa, možete dobiti od naših obrazovnih savetnika, ukoliko nam pošaljete mejl na info@integraledu.rs.

Povezane vesti

Školovanje u Švajcarskoj i internati u Švajcarskoj...

Srednje škole u Švajcarskoj dugo se smatraju ulaznicom u svet budućih prilika za učenike iz svih krajeva sveta, uključujući i decu iz Srbije. Ove renomirane institucije privukle su elitu...
05.01.2024 Vidi više

Zašto se srpske porodice odlučuju za srednje škole...

U poslednjih nekoliko godina, sve veći broj srpskih porodica donosi hrabru odluku da šalje svoju decu u prestižne srednje škole u Engleskoj. Razlozi iza ovog izbora su raznovrsni, ali sv...
02.11.2023 Vidi više

6 razloga da izaberete srednju školu u inostranstv...

Čak i tokom osnovne i srednje škole, ali to nije toliko iznenađujuće kao što možda mislite na prvi pogled. Problem obrazovanja dece svima je na umu, ali je problem u mnoštvu odg...
17.05.2023 Vidi više

Abbey DLD koledži - London, Kembridž, Mančester -...

Akademski programi: IGCSE, GCSE, A-level, Foundation Program Stipendije: 20% zagarantovanog popusta ( 6 600 GBP) za IntegralEdu studente za upis u septembru 2022. u Abbey DLD London i Manchester...
20.06.2022 Vidi više

Jedan od vodećih nezavisnih koledž David Game Coll...

Integral Edu vam pruža mogućnost da razgovarate direktno sa predstavnicom David Game College , jedan od vodećih nezavisnih koledža završnih godina (Sixth Form colleges) u Londonu. Gospođica Tat...
18.01.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.