TOP EDUCATION - Elitno srednje obrazovanje u Velikoj Britaniji!


Veliki broj naših klijenata je zainteresovan za srednje škole u Velikoj Britaniji, A-levels program i generalno putu ka najboljim univerzitetima u ovoj državi. Iz tog razloga smo pozvali predstavnicu Abbey College-a u Malvernu, Sophie Corness da poseti Beograd i lično odgovara na pitanja roditelja i đaka vezana za ovu školu.

Abbey College je internatska škola čiji se kampus prostire na 70 ari u gradu Malvern u Velikoj Britaniji. Smeštena je u centralnoj Engleskoj u mirnom okruženju koji učenicima omogućava da se fokusiraju na postizanje vrhunskih akademskih ciljeva, istovremeno im omogućavajući bavljenje nizom sportskih i društvenih aktivnosti. Britanska vlada je ovaj deo države proglasila za predeo ‘izvanrednih prirodnih lepota’. Malvern je jedan od najbezbednijih gradova u Engleskoj, a nalazi se na sat vremena udaljenosti od Oksforda i dva i po sata od Londona.

Tipovi programa

U ovoj školi možete pohađati sledeće programe:

  • GCSE i IGCSE

  • AS i A-Level

  • Foundation program (jednogodišnji program intenzivne pripreme za univerzitet)

  • Pre-Sessional kursevi (intenzivni kursevi koje polažete pre odlaska na studije)

‘Preko hiljadu učenika je posle završetka ove škole otišlo na studije medicine i stomatologije’

Ovu školu izdvajaju izvanredan Foundation program za medicinu, dostupan i na kampusu škole u Pragu, kao i dugogodišnja partnerstva sa velikim brojem najprestižnijih medicinskih fakulteta u Evropi. Ovaj program traje preko trideset godina i za to vreme je preko 1000 učenika ove škole otišlo na studije medicine i stomatologije širom Evrope. Osim pripreme za medicinu, Abbey College ima u ponudi i druge visokokvalitetne fleksibilne akademske programe.

Zamenica direktorke Vendi Roberts је rekla: ’Izuzetno smo ponosni na naše učenike. Naporan rad im se stvarno isplatio i njihovi rezultati pokazuju da Abbey College, bilo da je pohađaju u Malvernu u UK, ili u Pragu, Češkoj Republici, učenicima nudi prvoklasna predavanja i specifične module koji im pomažu da se još jednim korakom približe snu da postanu doktori ili zubari’.

Dodala je i sledeće: ’Mi nudimo kompletnu uslugu, što znači da se fokusiramo na individualno savetovanje kako bi svaki učenik ispunio svoje karijerne ciljeve. Naši predmeti su dizajnirani tako da osiguraju uspeh svakog učenika, naravno uz njihov trud’.

Sophie će u Beogradu 10. decembra Hotel Moskva, u 18:00 časova, održati prezentaciju i ukoliko želite da prisutvujete, molimo Vas da popunite kratak prijavni formular ovde.

Zakažite konsultaciju sa predstavnicom Abbey College-a u Malvernu >>

Ukoliko ste zainteresovani za studiranje medicine u inostranstvu, ova škola je pravi izbor za vas. Više informacija o ceni, uslovima i rokovima upisa, možete dobiti od naših obrazovnih savetnika, ukoliko nam pošaljete mejl na info@integraledu.rs.

#Srednješkoleuinostranstvu #SrednješkoleuEngleskoj #InternatiuEngleskoj #Privatneškoleuinostranstvu #Školovanjeuinostranstvu #ŠkolovanjeuEngleskoj #srednjeobrazovanjeuVelikojBritaniji #ALevel #GCSE #SrednješkoleuVelikojBritaniji

Istaknute Objave
Najnovije Objave