Jedan od vodećih nezavisnih koledž David Game College dolazi u Beograd!


Integral Edu vam pruža mogućnost da razgovarate direktno sa predstavnicom David Game College , jedan od vodećih nezavisnih koledža završnih godina (Sixth Form colleges) u Londonu. Gospođica Tatyana Zahrebelna - Regional Manager for Central Europe će biti tu da odgovori na sva vaša pitanja. Dođite u našu kancelariju 21. januara (petak) i ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Saznajte zašto je David Game College pravi izbor za vas i vaše dete i kako možete ostvariti stipendiju.


O David Game College, London


Dejvid Gejm koledž otvoren je 1974. godine i njime još uvek upravlja njegov osnivač Dejvid Gejm - matematičar i filantrop različitih interesovanja, talentovani fotograf i strastveni kolekcionar umetničkih dela. Danas je to jedan od vodećih nezavisnih koledža završnih godina (Sixth Form colleges) u Londonu. U maju 2017, David Game College je bio visoko ocenjen u pet Ofsted kategorija. Škola nudi dinamično obrazovno iskustvo, pružajući učenicima priliku da uče i razvijaju nove talente i veštine. Privatni koledž za A Level i GCSE obrazovanje omogućava studentima da dobiju visoke rezultate na ispitima koji su potrebni diplomcima za upis u srednju školu ili univerzitet, zahvaljujući strukturiranom okruženju. Diplomci David Game Collegea ulaze na najprestižnije univerzitete u Velikoj Britaniji - UCL, Imperial, LSE, Okford, Cambridge. Tokom protekle 41 godine, studenti su upisali najmanje 60 različitih univerziteta.


Zakažite konsultaciju


Očekujemo vas!


Za više informacija o stipendijama i procedurama prijave kontaktirajte kancelariju Integral Edu putem imejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 92.

Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive