King's College Online - prva digitalna škola na svetu koja košta 6.000 funti godišnje


King's College Online - prva svetska digitalna škola koja košta 6.000 funti godišnje - nova vrsta međunarodne škole, za razliku od bilo koje druge, potpuno online škola koja pravi razliku.

King's College Online - prva digitalna škola na svetu koja košta 6.000 funti godišnje.

Nudi međunarodne predmete GCSE i A-nivoa za učenike uzrasta od 14 do 18 godina.

Inovativna online platforma na kojoj je sav sadržaj dostupan 24/7, tako da studenti mogu samostalno da uče u vreme i tempom koji im odgovara.


King’s College je deo Inspired-a, vodeće međunarodne školske grupe sa preko 70 škola u 20 zemalja, na 5 kontinenata.

Inspired škole su poznate po svojim vodećim metodama podučavanja i učenja koje podstiču razumevanje, i prate najnovija dostignuća o tome kako učenici uče.

Upravo ovaj pristup daje nadahnute studente koji diplomiraju sa izvanrednim akademskim rezultatima, doživotnom ljubavlju prema učenju, i vrednostima koje oblikuju karakter.


King’s College Online stvorili su jedinstveno globalno iskustvo učenja za studente - novu vrstu međunarodne škole, za razliku od bilo koje druge - potpuno povezanu online školu koja pravi razliku. Studenti doživljavaju najbolje od online učenja uz priliku da pohađaju jednu od 70 prestižnih škola Inspired-a širom sveta.

Koriste najnoviju tehnologiju da okupe najbolje nastavnike i personalizuju podršku svoje globalne mreže prestižnih škola, i sve to kombinuju sa vannastavnim aktivnostima kako bi stvorili holistički program po meri svakog učenika. Ovaj fleksibilni pristup idealan je za svakoga ko je sklon individualizovanom stilu učenja, kao i onima kojima lokalni školski sistem možda neće pomoći da ispune svoj akademski potencijal.

King’s College Online kombinuje dosadašnje rezultate izuzetnih školskih uspeha i iskustva, sa najnovijom tehnologijom i najtalentovanijim i najiskusnijim nastavnicima kako bi pružio iskustvo online učenja bez premca.

• Lekcije uživo

• Studijske grupe koje vode nastavnici

• Redovne procene i povratne informacije

• Iskustvo kampusa

Obrazovanje King’s College Online-a je akademsko, sveobuhvatno, i uključuje redovne zajedničke vannastavne aktivnosti poput muzike, umetnosti, drame i kodiranja, kako bi se svakom učeniku omogućilo zaokruženo obrazovno iskustvo.

Učenici koji se pridružuju školi su obično nezavisni i ambiciozni, želeći put ka međunarodnom univerzitetskom obrazovanju. King's College Online nudi britanski nastavni plan i program koji je univerzalno prihvaćen i dobar način da se otvore vrata univerzitetima na svim tržištima engleskog govornog područja, jer preko 90% učenika upisuje univerzitet svog prvog izbora, i svaki treći upiše univerzitete Russell Group-e i Ivy League-e.Da li želite diplomu jednog od top koledža u Velikoj Britaniji? Da li planirate da upišete neki od najboljih britanskih ili američkih univerziteta? Za više informacija o pojedinačnim stipendijama, pišite nam na info@integraledu.rs.


Prijavite se za besplatno savetovanje! >>
Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive