Test profesionalne orijentacije MyFutureChoice
najbolji test za odabir studija u Velikoj Britaniji


Da li se pitate koji je najbolji način da nastavite svoje obrazovanje? Možda imate na umu nekoliko programa ili uopšte ne znate šta da radite?
Uradite test profesionalne orijentacije ili saznajte koja je najbolja profesija ili studijski program baš za vas!

SVN_INP(June-2019_My-Future-Choice)_1080

U današnjem društvu prepunom različitih trendova i iznenadnih promena važno je na vreme i detaljno proučiti sve opcije i mogućnosti. Dužnost roditelja, profesora, psihologa i obrazovnih savetnika jeste da osveste decu i mlade o njihovim potencijalnim oblastima studija i budućim karijerama. Na tržištu rada prepunom stručnjaka više je nego ikad važno i potrebno imati viziju u kojem smeru treba razvijati svoje veštine, koji tip obrazovanja najviše odgovara interesima i sposobnostima pojedinca, i koje bi mu zanimanje i buduća karijera pružili najviše mogućnosti za lični razvoj i napredak. Testovi profesionalne orijentacije MyUniChoices i MyCareerChoices pomažu ti da doneseš pravu odluku za tvoje buduće studije i zanimanje!

U čemu se posebno ističete? Kako se to odnosi na vaša interesovanja?
Spoznaja sopstvenih veština je velika prednost. Započnite svoju poslovnu avanturu ovde! 

MyUniChoices (preporučuje se učenicima od 16 do 18 godina)

MyUniChoices pomaže učenicima da odaberu akademske studije!

 

MyUniChoices test analizira interesovanja učenika i pruža spisak oblasti studija, programa i institucija koje im odgovaraju. Pomaže im da razumeju zahteve svake oblasti i predlaže sve opcije koje prate sklonosti učenika uključujući one koje ranije nisu razmatrali. Test takođe učenicima pruža dodatne informacije vezane za program kao ključni element u donošenju svojih odluka. Odgovori koje pruža MyUniChoices dolaze u obliku radne sveske koja sadrži: spisak prvih 6-8 oblasti, programe, nazive institucija i univerziteta, njihove programe i analize, kao i mnoge druge korisne informacije. Test je pogodan za učenike četvrtog i trećeg razreda srednje škole.

MyCareerChoices ( za učenike između 14 i 16 godina)

Dizajniran je za učenike koji još uvek nisu sigurni čime žele da se bave! Ovaj test pruža više informacija o potencijalnoj karijeri i vrši analizu poređenjem interesovanja sa rezultatima testiranja.  

 

MyCareerChoices test pomaže učenicima da identifikuju ključne oblasti i programe studija koji im odgovaraju, otkriju kako da razviju veštine potrebne za uspešno studiranje, donose argumentovane odluke o svojoj budućnosti i razumeju važnost oblasti studija ili karijere koju će izabrati. Analizom odgovora svakog učenika, MyCareerChoices priprema profil zasnovan na interesovanjima iz ukupno četrdeset akademskih oblasti. 

 

Ovaj test je osmišljen da učenicima stimuliše istraživanje profesionalne orijentacije na strukturisan način i omogući im da ispitaju sve opcije postavljanjem pravih pitanja. Nakon odrađenog testa, svakom učeniku se omogućava pristup MiCareersRoom-u – personalizovanoj stranici na kojoj samostalno može da istraži rezultate testova. Ovaj test se prepuručuje učenicima osmog razreda, prve i druge godine srednje škole ali i drugoj deci koja nisu sigurna kojim akademskim ili profesionalnim putem žele da krenu.

MyUniChoices

Cena paketa MyUniChoices: 60 EUR * i uključuje:

  • Testiranje

  • Rezultate u pisanom obliku

  • Interpretiranje rezultata uz pomoć obrazovnog savetnika

  • Savetodavne usluge za odabir odgovarajućeg univerziteta

 *Napomena: Sve cene su izražene u evrima, ali se plaćanje vrši u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja

MyCareerChoices

Cena paketa MyCareerChoices iznosi 60 EUR * i uključuje:

  • Testiranje

  • Rezultate u obliku izveštaja u .pdf formatu

  • Tumačenje rezultata sa savetnikom za obrazovanje

  • Savetovanje za upis na univerzitete