bromsgroove-17.png

 

 

Jedna od najprestižnijih škola iz Velike Britanije – Bromsgrove School predstavlja:


“Iskustvo za ceo život predstavljeno u 60 minuta”

Izaberite najbolje obrazovanje za svoje dete

 

Čast nam je i zadovoljstvo da vas pozovemo na eksluzivan događaj zatvorenog tipa, koji u hotelu Moskva, u Beogradu, u četvrtak, 06. juna 2019, u 18.00 h, organizuje jedna od najstarijih i najprestižnijih škola iz Velike Britanije – Bromsgrove School.

 

Prezentacija će se održati u hotelu Moskva, 6. juna u 18 časova.

 

U okviru programa “Bromsgrove School - iskustvo za ceo život predstavljeno u 60 minuta", Rejčel Skanel, ispred elitne britanske škole Bromsgrove, predstaviće model srednjoškolskog obrazovanja u inostranstvu, koji je prvi put na ovaj način dostupan učenicima iz Srbije.

Pored znanja najvišeg svetskog standarda, sertifikata koji omogućavaju upis na najuglednije svetske univerzitete, Bromsgrouv škola pored  obrazovanja svojim učenicima  pruža i dragoceno iskustvo studiranja, kao i građenje dobrih životnih navika, koje ako se steknu na vreme ostaju kao kapital za ceo život.

 

Zašto Bromsgrove School:

  • Mesto u kom svi znaju da, čim su odabrali Bromsgrouv, u životu imaju visoke ciljeve, vredno rade i zadovoljavaju se isključivo najboljim rezultatima.

  • Nastavnici koji znaju da su učenici najsrećniji kada uspevaju.

  • Učenici dobijaju snažnu osnovu iz engleskog, matematike, nauka, religioznih studija i modernog jezika, kao i mogućnost prilagođavanja nastavnog programa i odabira predmeta u skladu sa ličnim interesovanjima i daljim planovima za studiranje.

  • Ogroman spektar predmeta, moderan nastavni program i fleksibilnost kada je reč o neobičnim kombinacijama nastavnih predmeta.

  •  Izuzetno visok nivo uspeha pri upisu na univerzitete po završetku srednje škole, sa više od 80 odsto đaka koji upišu univerzitet koji su naveli  kao prvi izbor, u širokom spektru kurseva i visokoškolskih institucija

           Molimo Vas da rezervišete svoje mesto, jer je broj ograničen:

gr684ms19sy2clwz.png

O gospođi Rejčel Skanel:

Rejčel Skanel je zamenica direktora u školi Bromsgrouv, gde radi uz direktora i finansijsku kancelariju. Njena uloga objedinjuje prijem učenika, marketinške i komunikacijske funkcije u sve tri Bromsgouv škole ( senior, prep i pre-prep). Po profesiji predavač, Rejčel poseduje prirodni talenat za komunikaciju, putuje svetom i regrutuje učenike za školu. Ona predstavlja duh Bromsgrouva i veoma je strastvena u nameri da omogući srećno i uspešno vreme deci koja pohađaju školu. Rejčel interesuju savremene tendencije u razvoju obrazovanja i obrazovnih potreba mladih ljudi.

seniors .jpg

O Bromsgrouv školi:

Bromsgrouv škola nalazi se na ivici malog prelepog grada Bromsgrouv u grofoviji Vusteršir. Škola je smeštena u prelepom parku od 100 hektara. Godine 1553. ser Tomas Kuk donirao je prve zgrade, koje su sada deo kampusa. Zgrade su izgrađene u različitim epohama i mešavina su različitih arhitektonskih stilova. Brumsgrouv je danas jedan od najmodernijih koledža u Midlendsu i uvek je među vodećim engleskim školama. Škola je ponosna na visoka akademska postignuća i izuzetne rezultate završnih ispita: više od 90% učenika dobilo je ocene A*–B na završnim A-level ispitima, a prosečni rezultat na IB jeste 28 poena.

GCSE

Standardni dvogodišnji GCSE program pruža opšte srednjoškolsko obrazovanje u velikom broju predmeta. Obavezni predmeti su engleski jezik, matematika, prirodne nauke, veronauka i moderni jezici. Za međunarodne učenike koji žele kasnije da idu na IB program, škola nudi intenzivni jednogodišnji pripremni program.

A-levels

Dvogodišnji program usmeren je na akademski i lični razvoj učenika. Razvijaju se i dodatne veštine poput komunikacije, prezentovanja, liderskih sposobnosti, timskog rada, a učenici se uče samostalnom istraživanju i radu s različitim izvorima informacija. Postoji veliki broj predmeta iz različitih oblasti, a svi učenici stiču potrebne računarske veštine koristeći se različitim programima.

Saznajte više >>

International Baccalaureate (IB)

IB je međunarodno priznat dvogodišnji obrazovni program pogodan za motivisane i ambiciozne učenike s visokim akademskim potencijalom, koji žele da se prijave na prestižne univerzitete.

 

Foundation Program

Bromsgrouv je prva privatna srednja škola u Velikoj Britaniji koja nudi jednogodišnji Foundation program koji je odobrio University of London. Program je namenjen međunarodnim učenicima i ima 4 predmeta: matematiku i statistiku (obavezni), politiku, ekonomiju i međunarodne odnose. Nastava se održava u zasebnoj zgradi.

Akademski programi