KAKO IZGLEDA VAŠA PROFESIJA IZ SNOVA?

Detaljan pogled iza scene na 15 popularnih profesija - Vebinar o karijeri za učenike od 12-18 godina

novembar 30 čet.
30.11.2023
17:00 - 18:30 sati
Online

Da li želite da uronite u svoju profesiju iz snova i pre nego što završite školu?

Da steknete korisno iskustvo i razgovarate sa profesionalcima iz industrije koji će Vam detaljno objasniti posao?

 

Pridružite se specijalizovanom vebinaru 30.11, četvrtak u 17:00 i saznajte od predstavnika InvestIN-a kako izgleda Vaša profesija iz snova.

 

Sa kampusom na prestižnom University College London (UCL), InvestIN pruža tinejdžerima predivno iskustvo i pripremu za karijeru svetske klase u centru Londona. InvestIN nudi programe iz oblasti medicine, stomatologije, inženjeringa, investicionog bankarstva, prava, softverskog inženjeringa, psihologije, mode, snimanja filmova, arhitekture.

 

Učešće je potpuno besplatno i potrebna je samo registracija!

Registrujte se besplatno i rezervišite svoje mesto

PRIJAVA

Šta Vam daje karijerni kamp?

ZNANJE IZ PRVE RUKE
Bićete u prilici da se lično upoznate sa specifičnostima profesije koju ste izabrali i na taj način ćete moći sa sigurnijim informisanjem da napravite izbor za svoju akademsku karijeru. Pored toga, svaki učesnik ima priliku da se sretne i razgovara sa vodećim stručnjacima u izabranoj strukovnoj oblasti, kao i da im postavi sva pitanja koja ga zanimaju.
 

NEPROCENJIVO ISKUSTVO
U okviru programa moći ćete da steknete dragoceno profesionalno iskustvo, koje će biti savršen dodatak Vašoj biografiji i prijavi na fakultet. Karijerni kamp takođe uključuje individualne sastanke sa konsultantom za karijeru, dajući Vam neophodne alate za razvoj Vašeg potencijala.
 

O InvestIN-u

Preko 50.000 učenika iz više od 100 zemalja bira InvestIN-ove specijalizovane licem u lice i onlajn programe. Učenici uzrasta od 12 do 18 godina prolaze kroz autentične simulacije karijere, interaktivne aktivnosti, uzbudljive posete, personalizovano vođenje karijere i mogućnosti za lične razgovore sa stručnjacima u njihovoj oblasti. Programe vodi raznovrstan tim vodećih profesionalaca koji rade u organizacijama svetske klase, pažljivo odabranih od strane InvestIN-a kako bi svojim učesnicima pružili sveobuhvatno razumevanje industrije koju su izabrali i pripremili ih za uspešnu budućnost.

 

Popust:    20% za early bird rezervacije do kraja decembra

Karijerni programi za uzrast od 12-18 godina

Profesionalci:

InvestIN je partner sa profesionalcima iz različitih industrija koji su radili u vrhunskim organizacijama kao što su:

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.