SREDNJE OBRAZOVANJE I PRESTIŽNI INTERNATI U INOSTRANSTVU

Dan otvorenih vrata - Sve o karakteristikama i prednostima srednjeg obrazovanja u inostranstvu

decembar 7 čet.
7.12.2023
14:00 - 19:00 sati
IntegralEdu kancelarija

Kako zamišljate budućnost svog deteta? Tražite najbolji akademski put za svoje dete?

 

Znamo da je kvalitetno obrazovanje glavni prioritet za svakog roditelja, uspešna akademska i karijerna realizacija ide kroz kvalitetno srednje obrazovanje, a put do vrhunskih svetskih univerziteta prolazi kroz vodeće internate.

 

Elitni internati u inostranstvu pomažu učenicima da razviju svoje potencijale i izgrade vredne kvalitete kao što su nezavisnost i odgovornost. Svojom tradicijom i inovacijama u obrazovanju otvaraju vrata vrhunskim univerzitetima u svetu.

 

Pridružite se specijalizovanom događaju 7. decembra i otkrijte vrhunske međunarodne škole i privatne internate u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Španiji, Portugalu i saznajte sve o karakteristikama i prednostima srednjeg obrazovanja u inostranstvu.

 

Imamo zadovoljstvo da ponovo poželimo dobrodošlicu predstavnicima Nord Anglia Education - grupe vrhunskih internata iz Velike Britanije, Španije i Švajcarske. Zajedno sa Aleksandrom Pihom koja će davati besplatne konsultacije o srednjem obrazovanju, njen kolega Graham daće korisne savete kako da izaberete letnji kamp i koje su prednosti učenja jezika u inostranstvu. 

Lične konsultacije sa Aleksandrom Pihom

Viša regionalna menadžerka (Evropa i MENA) u Nord Anglia Education: Oxford International College, d'Overbroeck's, Oxford Sixth Form College, Hamelin-Laie International School (Barcelona), College du Leman, College Champitet

Lične konsultacije sa Aleksandrom Pihom

Zakažite besplatne lične konsultacije sa Aleksandrom Pihom i saznajte više o:

 • Specifičnostima svakog od najboljih internata u UK, koji su deo njihove mreže - d'Overbroeck's College, Oxford International College, Oxford Sixth Form College, Oxford International College Brighton
 • Prestižnim internatima u Švajcarskoj i  Španiji, koji pripadaju Nord Anglia Education grupi - College du Leman, College Champitet, Hamelin-Laie International School (Barcelona)

Lične konsultacije sa Graham Colloby

Regionalni menadžer Bucksmore obrazovanja - letnji kampovi, akademski i pripremni kursevi u Velikoj Britaniji

Lične konsultacije sa Graham Colloby

Zakažite besplatne lične konsultacije sa Graham Colloby i saznajte više o:

 • Kako da izaberete letnji kamp i koje su prednosti učenja jezika u inostranstvu
 • Akademskim i pripremnim kursevima u Velikoj Britaniji - Svi kursevi se predaju na prestižnim univerzitetima u Oksfordu, Kembridžu i Londonu.
 • Imaćete priliku da rezervišete letnje kampove i akademske kurseve u Velikoj Britaniji po specijalnim sniženim cenama.

Škole deo Nord Anglia Education

Oxford International College
Oxford International College

Inovativni nastavni plan i program besprekorno kombinuje tri stuba – akademsku izvrsnost, pripremu za karijeru i lični razvoj – što omogućava svakom učeniku da zacrta sopstveni put ka uspehu.

Škola Vas oprema specijalističkim predmetnim znanjem i širinom veština koje su Vam potrebne da biste se akademski istakli. Takođe, pružiće Vam uzbudljiva iskustva fokusirana na karijeru koja Vas pripremaju za univerzitet ili posao iz snova. Na svakom koraku, vodiće Vas neki od najboljih nastavnika na Oxford International College, od kojih su svi stručnjaci u svojim oblastima.

 

Isproban i potpuno personalizovan pristup omogućava da učenici postižu izvanredne rezultate. Stalno su među najboljim školama sa A nivoima u UK, sa preko 90%  A* ili A ocena godišnje.

 

Oxford International College nudi stipendiju do 25% na školarinu za A nivoe. Dodeljuje se na osnovu ulaznih testova (matematika, CAT4, predmetni testovi). 

Saznaj više
Oxford International College Brighton
Oxford International College Brighton

Oxford International College Brighton je škola posvećena izvrsnosti i nudi izvanredno strateško obrazovanje koje inspiriše učenike da ostvare svoje ciljeve i ističu se kao pojedinci.

 

Oxford International College Brighton nudi prelepi kampus u blizini Brajtona, sa internatom i najsavremenijim nastavnim zgradama na istoj spektakularnoj lokaciji. Smešten na 25 hektara engleskog countryside-a i blizu grada, obale i međunarodnih saobraćajnih veza.  

 

Dostupna je stipendija za Pre-GCSE, GCSE i A-nivoe do 25% popusta na školarinu. Dodeljuje se na osnovu ulaznih testova (matematika, CAT4, predmetni testovi) i motivacionog pisma.

Saznaj više
Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College

Osnovan 1988., „Oxford Sixth Form College“ je jedan od vodećih britanskih nezavisnih koledža šestog razreda za studente od 15 do 19 godina. To je nezavisni koledž koji nudi obrazovne programe GCSE, A-Level i BTEC. Nude veću fleksibilnost od redovnih škola sa preko 20 predmeta u ponudi za  A nivoe, GCSE i BTEC. Tokom godina stekli su cenjenu reputaciju zbog odlične pripreme za javne ispite, a odabrane nastavne metode slične su onima na univerzitetima u Cambridge-u ili Oxford-u. Na mnogo načina, koledž nudi drugačiju atmosferu od tradicionalne škole. Akademski pristup je neformalan i interaktivan. Smernice koje pružaju i nastavnici i ostalo akademsko osoblje kreativne su i usredsređene na individualne potrebe učenika i njihove posebne stilove učenja.

 

Oxford Sixth Form College nudi stipendiju do 30% za A nivoe ili BTEC program. 

Svi kandidati za stipendije kojima engleski nije maternji jezik biće u obavezi da polože ispit iz engleskog ili podnesu IELTS (akademski) sertifikat koji sadrži ukupan rezultat od najmanje 6,5 u sve četiri oblasti koje se procenjuju.

 

Ove stipendije su dostupne učenicima koji pokazuju potencijal i ambiciju da uspeju u oblastima: medicine, veterine, stomatologije, inženjerstva, prava, umetnosti i biznisa.

Saznaj više
d'Overbroeck's College
d'Overbroeck's College

​Škola d’Overbroecks International School ima izvrsnu akademsku reputaciju i pogodna je za nezavisne, visoko motivisane i ambiciozne učenike s ciljem prijavljivanja na prestižne univerzitete kao što su Oxford i Cambridge, Imperial, LSE, UCL, Newcastle, Leeds itd. Akademski nivo nastave, neformalna prijateljska atmosfera, odnosi učenika i nastavnika utemeljeni na poverenju i aktivno učestvovanje učenika u procesu učenja temelj su dobrih rezultata na završnim ispitima.

Uz nagrade do 30% popusta na školarinu, Međunarodna školska olimpijada je globalna stipendija za pre-IGCSE i IGCSE  i dizajnirana je da omogući talentovanim učenicima da pristupe svim prednostima d’Overbroeckovog obrazovanja.

 

Rok za prijavu 31. decembar 2023. Svi kandidati treba da imaju izvanredne školske ocene i da završe prijemne korake (uključujući prijemne testove iz engleskog i matematike).
Kao deo aplikacije, kandidati će takođe imati intervju sa članom osoblja i pisati motivaciono pismo, kao i kritički esej od 300 reči na zadatu temu.

 

Ista škola nudi do 20% popusta na školarinu za A nivoe. Učenici moraju izjaviti svoju nameru da se prijave za stipendiju pre same prijave za školu i A nivoe. Ako prethodni akademski učinak zadovoljava  standarde škole, učenik će biti pozvan na intervju. Dodeljena stipendija će važiti za obe godine programa.

Saznaj više
Hamelin-Laie International School (Barcelona)
Hamelin-Laie International School (Barcelona)

Međunarodna škola Hamelin-Laie je međunarodni prestižni internat koji se nalazi u Barseloni. Školu je odobrilo MEC (Ministarstvo obrazovanja i kulture Španije) i ovlastio je International Baccalaureate centar da predaje IB Diploma program.

Trenutno, sa upisom od oko 1450 učenika koji predstavljaju preko 40 nacionalnosti, i osobljem od više od 150 ljudi sa oko 15 nacionalnosti, Hamelin-Laie nudi različite lokalne i međunarodne programe sa edukativnim pristupom usredsređenim na studente, učenje i promovisanje međunarodnog mišljenja.

Osnovna misija škole je obrazovanje koje neguje i promoviše kritičko i kreativno mišljenje. Učenici uče da stvaraju i procenjuju hipoteze, razvijaju veštine celoživotnog učenja i razumeju ključne koncepte u osnovnim akademskim disciplinama i umetnosti.

 

Nastavni plan i program, od Early Years do IB (International Baccalaureate) Diplome, prvenstveno se predaje na engleskom, sa određenim predmetima koji se predaju na španskom i katalonskom. Jedinstveni pristup nastavi kroz jezike zasnovan je na CLIL (Content and Language Integrated Learning), što je učenje zasnovano na sadržaju preko dodatnog jezika (stranog ili drugog), čime se podučava i predmet i jezik.

Saznaj više
College Champitet
College Champitet

Collège Champittet je luksuzna švajcarska škola u kantonu de Vaud. Škola nudi akademsko obrazovanje za đake uzrasta od 3 do 19 godina i ima dva kampusa: glavni se nalazi u blizini Lozane i drugi u Nionu. 

Saznaj više
College du Leman
College du Leman

College du Leman je jedinstveno iskustvo koje oblikuje budućnost učenika. U njihovoj izuzetno raznolikoj zajednici internata u srcu Švajcarske, sa različitim nacionalnostima, svaki učenik se oseća uključenim i inspirisanim da uči. Smešten u blizini Ženevskog jezera, ovaj internat je udaljen od Ženeve samo kratkom vožnjom vozom, a skijališta i letnja odmarališta su takođe lako dostupni. 

 

College du Leman nudi niz globalno cenjenih obrazovnih programa, kvalifikacija i diploma koje svakom učeniku daju ključ za uspeh. Tako su pripremljeni za srednju školu, gde možete birati između međunarodnih, francuskih, švajcarskih i američkih programa koji odgovaraju učenikovim veštinama i težnjama za budućnost.

Saznaj više

Zakažite besplatne konsultacije unapredKoliko će Vam događaj biti od koristi?

Istraživanje svih mogućnosti daje Vam šansu da napravite informisan izbor o školi, uzimajući u obzir specifičnosti različitih obrazovnih sistema, jezika nastave i metoda obrazovanja.

 • Na jednom mestu ćete naći najsveobuhvatnije informacije o: školarinama, stipendijama, akademskim programima i rezultatima ispita, kursevima jezika, vannastavnim aktivnostima
 • Pronaći ćete ažurirane informacije o naknadama za internat, planovima plaćanja i dostupnoj finansijskoj pomoć i od odabranog internata
 • Upoznaćete se sa nekim od najboljih internata u Evropi, imaćete priliku na individualnim konsultacijama da saznate koji bi bio najbolji akademski program, država, škola za Vaše dete
 • Naši iskusni konsultanti će Vam pružiti visokokvalitetne savete za prijavu u školu i podršku kroz svaku fazu procesa školovanja
 • Uz pomoć našeg iskusnog konsultanta moći ćete da napravi te uspešnu strategiju za budućnost Vašeg deteta – izbor prave škole i obrazovnog sistema prema ličnom profilu Vašeg deteta, koracima procesa prijave i testiranja

 

Dobrodošli u našu kancelariju i učinite ovaj informisani izbor lakšim nego ikad.

Saznajte zašto je srednje obrazovanje u inostranstvu odskočna daska za uspešnu realizaciju Vašeg deteta! Prijavite se za specijalizovani događaj 7. decembra!

 

Internati predstavljeni na danu otvorenih vrata:

David Game College London
David Game College London

Dejvid Gejm koledž otvoren je 1974. godine i njime još uvek upravlja njegov osnivač Dejvid Gejm - matematičar i filantrop različitih interesovanja, talentovani fotograf i strastveni kolekcionar umetničkih dela.

Danas je to jedan od vodećih nezavisnih koledža završnih godina (Sixth Form colleges) u Londonu. U maju 2017, David Game College je bio visoko ocenjen u pet Ofsted kategorija. Škola nudi dinamično obrazovno iskustvo, pružajući učenicima priliku da uče i razvijaju nove talente i veštine. Privatni koledž za A Level i GCSE obrazovanje omogućava studentima da dobiju visoke rezultate na ispitima koji su potrebni diplomcima za upis u srednju školu ili univerzitet, zahvaljujući strukturiranom okruženju. Diplomci David Game Collegea ulaze na najprestižnije univerzitete u Velikoj Britaniji - UCL, Imperial, LSE, Oksford, Cambridge. Tokom protekle 41 godine, studenti su upisali najmanje 60 različitih univerziteta.

Saznaj više
Bromsgrove School
Bromsgrove School

Bromsgrove School nalazi se na ivici malog živopisnog grada Brumsgrouv, u grofoviji Vusteršir. Škola je smeštena na teritoriji parka od 100 hektara. Godine 1553. ser Tomas Kuk donirao je prve zgrade, koje su sada deo kampusa. Zgrade su izgrađene u različitim epohama i mešavina su različitih arhitektonskih stilova. Bromsgrouv je danas jedan od najmodernijih koledža u Midlendsu i uvek je među vodećim engleskim školama. Škola je ponosna na visoka akademska postignuća i izuzetne rezultate završnih ispita: više od 90% učenika dobilo je ocene A*–B na završnim A-level ispitima, a prosečni rezultat na IB jeste 38 poena.

Akademski programi

 • GCSE
 • A-levels
 • International Baccalaureate ( IB)
 • Foundation Program
Saznaj više
Abbey DLD Colleges
Abbey DLD Colleges

London, Cambridge, Manchester

Grupu koledža Abbey DLD čine tri nezavisna koledža koji se nalaze u Kembridžu, Londonu i Mančesteru. Nude programe GCSE, A-Level, BTEC, Foundation i Pre-Sessional i Kombinovane studije. Od 1931. godine Abbey DLD sinonim je za visokokvalitetno obrazovanje, vrhunska univerzitetska odredišta i obogaćivanje studentskih iskustava.
Svi koledži imaju zajednički pristup i primenjuju iste principe obuke kako bi postigli primarni cilj, a to je odabir najprikladnijeg studijskog programa za postizanje odličnih akademskih rezultata. To se postiže inovativnim nastavnim metodama, posebno zadovoljavanjem individualnih potreba svakog učenika. Predavanje se izvodi u malim odeljenjima sa periodičnim testiranjem radi procene napretka. Neki od nastavnika su članovi nacionalnih ispitnih komisija.
Kao član Alpha Plus Grupe, Abbey DLD sledi jasno definisane procedure upravljanja. Nastavnici su specijalisti za predmete koji se predaju na vrhunskim univerzitetima i imaju veliko iskustvo predavanja u nastavnom programu iz Velike Britanije. Celokupno osoblje čine iskusni i saosećajni profesionalci. 

Saznaj više
St Bees School
St Bees School

St. Bees School škola je s preko 430 godina tradicije i jedna od najstarijih engleskih škola. Kroz program pod nazivom „Global Awareness“, svi učenici uče najbitnije životne veštine kako bi razvili samopouzdanje, veštine prezentacije, rešavanje problema i timski rad – nešto što mnoge škole ne pokrivaju u svom obrazovnom programu. Takođe, škola se ponosi jedinstvenim konceptom podučavanja matematike – spajanje akademskog britanskog kurikuluma sa zapadnjačkim i istočnjačkim načelima rada i učenja. Ova škola nudi stipendije koje mogu smanjiti troškove školarine u iznosu do 25%, a stipendije se dodeljuju učenicima s izvanrednim prosekom ocena te s posebnim rezultatima u području muzike, umetnosti, izvođačkih umetnosti, sporta, te učenicima s interesom u području robotike, kodiranja i inženjerstva.

Saznaj više
Cardiff Sixth Form College
Cardiff Sixth Form College

Cardiff Sixth Form College (CSFC) nalazi se u glavnom gradu Velsa, Kardifu. Koledž ima odličnu akademsku reputaciju i zauzima prvo mesto na britanskoj rang listi na ispitima A-nivoa. Mnogo godina zaredom koledž zauzima prvo mesto među internatima u Velikoj Britaniji.
Glavni cilj je osigurati povoljno okruženje u kojem svaki učenik razvija svoj potencijal i postiže maksimalne rezultate. Koledž se ponosi profesionalnom evolucijom svojih studenata, koji su tradicionalno primljeni u najpoželjnije specijalnosti najprestižnijih univerziteta, uključujući Oxbridge. Dodatni programi i profesionalno iskustvo stečeno praksom preduslov su za pravi izbor profesije i uspešnu karijeru. Predavanje u malim odeljenjima, individualni pristup i mnoge vannastavne aktivnosti garancija su roditeljima u vezi sa uloženim ulaganjima. U procesu učenja, studenti se savetuju kako efikasno da koriste vreme za pripremu. Oni stiču veštine učenja, pregovaranja, veštine kritičkog mišljenja, pripremaju se za ispite, uče da prave beleške, pišu rezimee, čitaju i pamte. Na kraju svakog kursa održavaju se preliminarni ispiti, a redovne teme i aktivno učešće u procesu učenja doprinose konačnom uspehu.
Studenti imaju između 15-18 godina (njih oko 300) iz više od 40 nacionalnosti koje studiraju u programima GCSE ili A-nivoa.

Saznaj više
Rochester Independent College
Rochester Independent College

 
Rochester Independent College je jedan od najboljih nezavisnih internata u Engleskoj i priprema studente za konkurentne univerzitete i ključne profesije. RIC je internat koji nudi specijalne putove za upis na univerzitete i u matematici i u nauci i u kreativnoj i vizuelnoj umetnosti, pa bez obzira da li ste ambiciozni lekar, naučnik, filmski stvaralac ili umetnik, učićete sa ljudima koji dele vaša interesovanja.
Kroz saradnju sa Dukes Education, RIC nudi najbolju dostupnu pripremu širom sveta za studente koji se prijavljuju na univerzitete u Oxford-u, Cambridge-u, Russell Group ili Ivy League u SAD, ili na medicinu, stomatologiju i srodne medicinske predmete na univerzitetima.
Na RIC-u je moguće studirati nivoe A tokom dve godine - standardno trajanje studija, preko 18 meseci ili, za vrlo dobro kvalifikovane studente, intenzivno tokom jedne godine studija. Takođe nude jednogodišnje kurseve GCSE, dvogodišnje kurseve GCSE i kurs pre nivoa A za međunarodne studente.
Nema uniformisanosti, a studenti i osoblje se međusobno oslovljavaju imenom. Prosečna veličina odeljenja je 8 učenika. Nastavnici imaju mnoštvo stručnosti i iskustva u radu sa tinejdžerima. To je mesto za individualce i prava alternativa tradicionalnim školama.

Saznaj više
Earlscliffe College
Earlscliffe College

Earlscliffe Independent College je nezavisna, privatna srednja škola koji nudi A-level program. Imaju usko povezan tim iskusnih i entuzijastičnih nastavnika koji pružaju znanje, veštine i motivaciju neophodne za postizanje visokih ocena, a potom i upisa na najboljim univerzitetima u UK.

Saznaj više
St. Andrew’s College, Cambridge
St. Andrew’s College, Cambridge

Cambridge

Škola St. Andrew's College Cambridge (jedna od školi obrazovne grupe Dukes Education) nudi britanskim i međunarodnim studentima mogućnost studiranja u centru grada Cambridgea, u blizini prestižnih fakulteta. Škola se ponosi svojim akademskim osobljem, koje je predano pomaganju učenicima u postizanju njihovih ličnih i akademskih ciljeva te nudi i dodatnu podršku učenicima koji se žele prijaviti na vrhunske fakultete (Oxbridge). 

Saznaj više
INSPIRED EDUCATION GROUP
INSPIRED EDUCATION GROUP

Švajcarska,Velika Britanija, Španija, Italija, Portugal, Belgija

Inspired Group of school - vodeća globalna grupa premium škola, koja nudi izvrsnost u nastavi u svojoj međunarodnoj mreži od 70 škola u 20 zemalja, Inspired škole su među najuspješnijim u svetu.

 

 • St. George's International School, Švajcarska
 • King's College Soto de Vinuelas, Madrid, Španija
 • International School San Patricio, Toledo, Španija
 • Colegio San Patricio Toledo, Španija
 • Sotogrande International School, Španija
 • St. Peter’s International School, Portugal
 • International School of Milan, Italija
 • St. Louis School, Milan, Italija
 • Reddam House Berkshire, Velika Britanija
 • St. John's International School, Belgija
Saznaj više
Institut Montana Zugerberg
Institut Montana Zugerberg

Cug, Švajcarska

Institut Montana Zugerberg otvorio je svoja vrata 1926. godine u zgradi nekadašnjeg Grand hotela Schonfels. Škola se prostire na 60 hektara u prelepom planinskom predelu iznad Cuga, sedišta mnogih međunarodnih kompanija. Prekrasna lokacija u podnožju Alpa pruža idealno okruženje za učenje i vannastavne aktivnosti. Škola neguje potrebe svakog učenika pa kroz individualni pristup svakom detetu, neguje razvoj posebnih talenata i sposobnosti. Školu pohađaju učenici iz 43 različitih država, kojima su zajedničke vrednosti: internacionalizam, integracija, tolerancija i nacionalni identitet. Nastava se odvija u malim razredima sa prosečno po 10 učenika. U zavisnosti od akademskog programa, nastava se odvija na nemačkom, engleskom jeziku ili dvojezično. Pored toga, mogu se izučavati i ruski, kineski, italijanski, španski i francuski jezik.

Saznaj više
Collège Lycée Saint Charles
Collège Lycée Saint Charles

Osnovan 1897. godine, koledž i licej Saint Charles je privatna internatska škola koja se nalazi u istorijskom kantonu Jura u severozapadnoj Švajcarskoj. Školski kampus je smešten usred prelepih bašta, u blizini zamka Porantri. Istoimeni grad, poznat pod nazivom ‘Atina Jure’, ima oko 7000 stanovnika i tradicionalno je poznat po obrazovanju i otvorenosti prema svetu. Kampus se sastoji od školske zgrade, lepe kapele i sportskog kompleksa. Učionice su prostrane i svetle, sa prelepim panoramskim pogledom. Sadržaji uključuju bazen i bioskop. Humanizam igra važnu ulogu u sistemu vrednosti zasnovan na hrišćanskim principima, gde su znanje i pojedinac u središtu. Škola podstiče radoznalost, toleranciju, slobodno izražavanje i traži ravnotežu između tradicije i avangarde.

Saznaj više
Brillantmont International School
Brillantmont International School

Brillantmont je internacionalna škola za učenike iz raznih zemalja širom sveta. Službeni jezik škole je francuski, tako da je naglasak na savladavanju najmanje dva strana jezika. Škola se nalazi u centru Lozane, u veličanstvenom parku površine 15 kvadratnih metara, na obali Ženevskog jezera.
Kampus obuhvata sedam zgrada i dva sportska terena. Brillantmont je škola sa malom školskom zajednicom u kojoj vlada porodična atmosfera. Učenicima su na raspolaganju jezičke učionice opremljene audio i vizuelnom opremom, dve naučne laboratorije, kompjuterska sala, biblioteka i foto laboratorija.

Saznaj više
TASIS - The American School in Switzerland
TASIS - The American School in Switzerland

TASIS Švajcarska najstarija je privatna američka srednja škola u Evropi koju svake godine pohađaju učenici iz više od 57 zemalja sveta, uključujući SAD. Škola se nalazi u italijanskom delu Švajcarske, u najjužnijoj regiji Ticino. Sam kampus je na sunčanim, brežuljkastim obroncimau blizini lepog sela Montanjola, koje pruža panoramski pogled na jezero Lugano. TASIS je ovlašćeni centar za sprovođenje SAT, ACT, AP, IB i TOEFL ispita. Osim glavnog programa, dostupni su još i Advanced Placement (AP) i International Baccalaureate (IB). Učenici treba da dobiju najmanje 19 bodova kako bi maturirali. Za napredne učenike i učenike s posebnim interesima ili posebnim potrebama moguće

 

Letnji kamp TASIS-a u Luganu je savršen izbor za decu svih uzrasta. Bilo da se radi o uzrastu od 11 ili 18 godina, dostupan je neverovatan izbor raznih kurseva i programa koji se nude u školi.
Program je osmišljen kako bi zadovoljio sve interese dece i roditelja na način da postoje mogućnosti kombinacije jezika i akademskih predmeta koji su povezani s različitim hobijima dece.
 
- Аkademsko pisanje 
- Priprema za IB
- Arhitektura i dizajn
- Мjuzikl
- Digitalna fotografija
- Moda i dizajn
- Italijanska kuhinja
 
Prilikom stvaranja programa TASIS je razmišljao o deci koja vole sport, te im je pružena jedinstvena prilika za fudbalski kamp s timom mladih iz AC Milana, za košarkaški kamp s timom mladih iz Armani kluba i aktivnosti u slobodno vrieme kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton.

Saznaj više
BBIS Berlin Brandenburg International School
BBIS Berlin Brandenburg International School

Osnovana 1990. godine, Berlin Brandenburg International School je međunarodna škola koju pohađa oko 700 učenika iz više od 60 zemalja i koja nudi prestižni program International Baccalaureate (IB).
BBIS je najstarija IB škola u regiji Berlina i među retkima je na svetu akreditovana od strane organizacije IBO za pružanje sva četiri IB programa, koji pokrivaju uzrasnu grupu od 3 do 19 godina (osnovna škola, srednja škola, IB diploma i IB sertifikat).
Kampus se nalazi u malom gradu Klajnmahnauu, u pokrajini Brandenburg, u blizini Potsdama i jugozapadnog predgrađa Berlina. Kampus zauzima površinu od 100 hektara i uključuje sopstvene šume i deo obale jezera Zeberg.
Škola obuhvata četiri renovirane zgrade sa prostranim učionicama, naučnim laboratorijama, računarskim salama, bežičnim računarskim laboratorijama, umetničkim studijima, muzičkim sobama i sobama za probe, bibliotekom i kantinom.
Od ostalih sadržaja izdvajaju se sportska dvorana, stadion s veštačkom atletskom stazom, igrališta za odbojku, košarku i teniski teren. Sportska dvorana nudi fitnes sadržaje, penjanje na zid, košarku, odbojku, rukomet, fudbal i stoni tenis.

Saznaj više
Leysin American School
Leysin American School

Leysin American School (LAS) jedna je od vodećih međunarodnih škola u francuskom delu Švajcarske. Nalazi se u svetski poznatom zimskom skijaškom centru Lezan, na nadmorskoj visini od 1300 metara i predivnim pogledom na dolinu Rone. Do Ženeve se stiže za samo sat i po vremena, a odlično je i povezan sa Lozanom i Bernom. Škola rapolaže sa deset zgrada, moderno opremljenim kabinetima za matematiku, savremene jezike, laboratorijom u kojoj se izvode eksperimenti, kompjutetskom salom, multimedijalnom bibliotekom, koncertnom salom, dizajnerskim studijom, centrom vizuelnih umetnosti, teretanom, fitnes centrom, zdravstvenim centrom i kancelarijom za organizaciju studijskih putovanja i izleta.

 

Akademski programi:

 • US High School Diploma
 • American College-Preparatory (АР)
 • IB Diploma
 • Engleski kao strani jezik (ESL)
 • Letnji jezički kampovi

 

Saznaj više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.