STUDIRAJ U ENGLESKOJ Virtuelni dan

Sve o studiranju u Velikoj Britaniji - osnovne i master studije, upis, stipendije

maj 16 čet.
16.05.2024
14:00 - 17:00 sati
Online

Da li si zainteresovan za kvalitetnu obuku i visoke standarde karakteristične za britanski obrazovni sistem? Verovatno znaš da se neki od najboljih univerziteta na svetu nalaze u Engleskoj, privlačeći hiljade međunarodnih studenata svojim odličnim programima, inovativnom podučavanjem i uzbudljivim mogućnostima za karijeru.

 

Pridruži se specijalizovanom virtuelnom danu i saznaj sve novosti o visokom obrazovanju u Velikoj Britaniji – najtraženiji studijski programi, TOP UK univerziteti, trenutni uslovi prijave i upisa, naknade i posebne stipendije za podršku međunarodnim studentima!

 

• Koliko košta studiranje u Velikoj Britaniji?
• Postoje li stipendije?
• Koji su uslovi za studiranje u Velikoj Britaniji?
• Koje je najbolje mesto za studiranje u Velikoj Britaniji?

 

RASPORED WEBINARA

14:00  - 15:00 CET  "University of Hull: Your Gateway to a Vibrant Future" - Georgia Howarth 

Why the University of Hull should be your top choice! Learn about the academic strengths, outstanding facilities, and supportive environment. Explore the wide range of undergraduate and postgraduate courses, as well life beyond the classroom: Immerse yourself in the dynamic city of Hull and experience our exciting student life.

 

15:00  - 16:00 CET " Beyond the Brochure: The Insider's Guide to University of South Wales - Introduction to studying at the University of South Wales", Sally Fairburn

Information on scholarships, fees, accommodation, courses, placements, campuses, industry links, professional accreditations and life in Wales as an international student.

 

16:00 – 16:30 CET   "From Dream to Degree: Winning expert tips for Scholarship Application at UK universities" , Nikola Traživuk, IntegralEdu

Learn everything you need to apply: deadlines, documents, extracurriculars & scholarships (including top providers with the biggest awards!).

 

16:30 – 17:00 CET - "Mastering Your Future: A Deep Dive into the Transformative Power of a UK Master's Degree", Nikola Traživuk , IntegralEdu

This presentation highlights the advantages of a UK master's degree, recognized worldwide. We'll cover everything you need to know: how to apply, find funding, secure visas, find housing, and explore top universities. Invest in your future - attend and learn more!

 

PRIJAVA ZA WEBINAR

Učešće je potpuno besplatno i potrebno je samo da se registrujete

PRIJAVA

USLOVI OBRAZOVANJA U VELIKOJ BRITANIJI

Prestiž, tradicija, mogućnost su tri ključne prednosti obrazovanja u Engleskoj, koje privlači preko 485.000 međunarodnih studenata koji studiraju na više od 150 univerziteta i 50.000 programa. Zemlja je dom nekih od najpoznatijih obrazovnih institucija na svetu - Oksfordski univerzitet, Univerzitet Kembridž, UCL, Kings koledž London. Bilo da će te želja za karijerom odvesti u neki od elitnih istraživačkih centara na Ostrvu ili tražiti svoju poslovnu perspektivu u zemlji, globalnom industrijskom centru sa kompanijama kao što su AstraZeneca, Unilever, Barclais, British Petroleum, Burberri, Vodafone, prestižna diploma britanskog univerziteta, prvi je korak u uspešnoj karijeri na svetskom nivou.

 

Saznaj sve važno o novim uslovima i rokovima za prijavu i prijem na britanske univerzitete.
 

DA LI SI ZNAO DA…..?

Srpski studenti mogu da se prijave za britansku vizu nakon studija u Velikoj Britaniji

Vlada Velike Britanije potvrdila je da će međunarodni studenti moći da se prijave za radnu vizu nakon studija, putem diplomske rute, koja počinje 1. jula 2021. To znači da će svi međunarodni studenti koji diplomiraju ili završavaju priznati univerzitet u Velikoj Britaniji uskoro imati pravo da ostanu u zemlji da rade do dve godine. Studenti doktorskih studija moći će da ostanu u Velikoj Britaniji do tri godine.

 

Diplomska ruta ( The Graduate route visa) pruža priliku svim međunarodnim studentima koji su dobili diplomu da ostanu u Velikoj Britaniji i da rade (ili traže posao) i to na period u trajanju od dve godine (za studente koji su završili osnovne ili master studije) ili 3 godine za studente doktorskih studija.

👉 Registruj se besplatno

PRIJAVA

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.