Kako izgleda biti školarac u Švajcarskoj?

16.01.2023

Švajcarske škole sa Ekskluzivnim popustom do 20% na letnje kurseve jezika


Od 30. januara. do 5. februara Integraledu organizuje „Švajcarsku nedelju“, koja je namenjena porodicama zainteresovanim da svojoj deci priušte mogućnost učenja i sticanja novih iskustava tokom leta u nekim od najuglednijih obrazovnih institucija u Švajcarskoj. Reč je o promotivnom periodu koji će tokom sledeće nedelje biti dostupan svim posetiocima portala Integraledu.rs, gde će moći da se detaljno informišu o letnjim kampovima u Švajcarskoj, zakažu konsultancije, ali i rezervišu škole sa popustima do dvadeset odsto na troškove kampova koje organizuju švajcarske institucije:

Švajcarske škole sa ekskluzivnim popustom do 20% na letnje kurseve jezika:


Švajcarska je oduvek bila interesantna kao obrazovna destinacija zbog toga što je bezbedna za decu, višejezička je zemlja sa četiri zvanična jezika, odlikuje je prelepa priroda, a tradicionalno visoka ulaganja u razvoj školstva, čine švajcarsku državom sa jednim od najmodernijih obrazovnih sistema.

„Učenje ne mora da bude dosadno, novi jezici ne moraju da budu teški za savladati i ne mora svaki slobodan trenutak da se provede uz ekran mobilnog telefona ili na internetu. Takođe, svet je put zanimljivih profesija, kultura i ljudi koje možemo da otkrivamo zajedno. Sve ovo deca mogu vrlo lako da usvoje uz moderne obrazovne metode koje njihova interesovanja stavljaju u centar pažnje nastavnika, čiji je glavni cilj da izvuku pun potencijal iz svakog deteta“, objasnila je Veselina Todorova, konsultantkinja za obrazovanje Integraledu tima i naglasila da švajcarske obrazovne instituacije imaju bogatu tradiciju u podizanju kriterijuma kad je reč o obrazovanju.

Upravo zbog toga, Integraledu tim u Srbiji rešio je da kroz „Švajcarsku nedelju“ omogući rodireljima i učenicima da se informišu o svemu što bi moglo da ih zanima, ali i ostvare značajne popuste za školarine.

„Veliki broj uglednih obrazovnih institucija iz Švajcarske će ovog leta realizoavti akademske kampove za decu, što je odlična prilika i za porodice iz Srbije“, ističe Todorova. „Letnji kampovi su usmereni ka deci starosti od 10 do 17 godina koja su zainteresovana za studije u Švajcarskoj, ali i za decu koja žele da imaju jedinstveno ovo jedinstveno iskustvo. Takođe, postoje i programi za mlađu decu, starosti od četiri do sedam godina. Letnji kampovi ne donose deci samo vredne obrazovne sertifikate, obrazovanje i bolje poznavanje stranog jezika. Deca u ovim školama dobijaju uvid u način učenja koji je inovativan i zanimljiv, stiču nove radne navike, ali i upoznaju stranu državu i stiču prijatelje iz različitih delova sveta“.

Švajcarske škole koje će tokom Švajcarske nedelje davati popuste od 20 odsto na kurseve jezika su: TASIS Le Chateau des Enfants TASIS Lugano, Aiglon College, Swiss Education Group – Hotel Institute Montreux, Swiss Education Group – Mont Blanc Palace, Leysin i Swiss Language Club by Swiss Education Group. Dodatna zanimljivost je da Swiss Education Group nudi povraćaj sredstava uloženih u letnji kamp svim polaznicima letnjeg kampa koji reše da u okviru ove institucije nastave obrazovanje (Bechelor).

Kampovi će se održavati na eksluzivnim lokacijama, univerzitetskim i srednjoškolskim kampustima ili u luksuznim hotelima. Fokus je na učenju engleskog i francuskog jezika uz sticanje znanja iz oblasti kao što su hotelski menadžment i ugostiteljstvo, preduzetništvo, arhitektura i dizajn, fotografija, muzička industrija, proizvodnja čokolade ili kulinarstvo. A kako je za sve potreban dobar balans, ni sportske aktivnosti nisu zanemarene, tako da će polaznici imati priliku da se oprobaju u klasičnim sportovima, ali i u golfu, jahanju, planinarenju, skvošu ili raftingu.

Bez obzira na to koji jezik u kojem delu zemlje odaberete, Švajcarska je destinacija koja vašem detetu omogućava superiorno iskustvo u učenju jezika. Naši savetnici rado će vam pomoći da odaberete onaj pravi među kursevima koje nude škole učesnice u “Nedelji obrazovanja u Švajcarskoj”, posebna kampanja za letnje kampove i kurseve jezika u Švajcarskoj po najpovoljnijim cenama, i sve prema Vašim željama i zahtevima.

Swiss week - Ekskluzivni popust do 20% na letnje kurseve jezika u Švajcarskoj!
Važi za rezervacije u nedelji od 30. januara do 5. Februar 2023.

Iskoristite ekskluzivni popust od 20% na naš specijalni izbor kurseva jezika tokom „Swiss Week“ od 30. januara do 5. februara.

 

Povezane vesti

Iza scene - grupni letnji kampovi u inostranstvu

Bez obzira na to koji tip letnjeg kampa izaberete, koristi stečene takvim iskustvom ogromne su, a neke od njih opisane su u ovom članku. Grupa sa zajedničkim snovima i interesima, sa kojom istražujet...
30.04.2023 Vidi više

Kako odabrati pravu letnju školu - 8 saveta

Postoje brojni kampovi za različite potrebe i želje. Zaista postoji nešto za svakoga. Akademski kampovi, sportski kampovi, engleski kampovi, nemački kampovi, francuski kampovi, avanturistički k...
28.11.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.