€5,000 stipendije za MBA studente - Northern Institute of Technology Management

04.06.2024

Master’s Program (MBA/M.A.) in Technology Management - Napreduj u Karijeri u Tehnologiji


Northern Institute of Technology Management i IntegralEdu udruženo nude €5,000 stipendije za MBA studente!

Integral ponosno najavljuje novo partnerstvo sa Northern Institute of Technology Management (NIT), privatnom poslovnom školom Tehničkog univerziteta u Hamburgu (TUHH). Ova saradnja pruža fantastičnu priliku studentima iz Srbije da pohađaju MBA program u oblasti upravljanja tehnologijama na NIT-u.

Northern Institute of Technology Management: Napreduj u Karijeri u Tehnologiji

Northern Institute of Technology Management (NIT) je privatna poslovna škola Tehničkog univerziteta u Hamburgu (TUHH), prestižne institucije rangirane među Top 10 tehničkih univerziteta u Nemačkoj. Osnovana 1998. godine, NIT nudi jedinstven spoj tehničke stručnosti i obrazovanja u upravljanju.

Šta izdvaja NIT?

  • Fokus na upravljanje tehnologijama: NIT-ov kurikulum je specijalno dizajniran da opremi studente veštinama i znanjem potrebnim za uspeh u liderskim ulogama unutar tehnološke industrije. Kombinuju poslovne osnove sa dubokim razumevanjem tehnoloških napredaka.
  • Učenje vođeno industrijom: NIT blisko sarađuje sa vodećim tehnološkim kompanijama kako bi osigurao da njihovi programi budu usklađeni sa trenutnim potrebama industrije. Studenti imaju koristi od gostujućih predavanja stručnjaka iz industrije i studija slučaja iz stvarnog sveta.
  • Iskusni profesori: NIT se može pohvaliti timom visoko kvalifikovanih profesora sa bogatim iskustvom kako u akademiji, tako i u tehnološkom sektoru. Ova jedinstvena kombinacija omogućava praktično i relevantno učenje.
  • Međunarodna i raznolika zajednica: NIT privlači studente iz celog sveta, što stvara multikulturalno okruženje za učenje. Studenti dobijaju iskustvo izloženost različitim perspektivama i pristupima upravljanju tehnologijama.
  • Fleksibilan format učenja: MBA program NIT-a se nudi kao program sa skraćenim radnim vremenom, omogućavajući studentima da studiraju dok nastavljaju profesionalnu karijeru. Ova fleksibilnost je idealna za radne profesionalce koji žele da unaprede svoje veštine bez odricanja od radnih obaveza.

Odabirom NIT-a, steći ćeš vrhunsko obrazovanje koje te pozicionira za uspeh u stalno promenljivoj oblasti upravljanja tehnologijama.

€5,000 stipendija isključivo za IntegralEdu studente

Stipendija od 5.000 evra koju nudi NIT u saradnji sa Integraleduom dostupna je isključivo studentima koji se prijavljuju preko IntegralEdu-a.  Ova stipendija pruža fantastičnu priliku studentima IntegralEdu-a sa tehničkim iskustvom da steknu diplomu MBA in Technology Management na visoko rangiranoj instituciji.

Kriterijumi za dodelu stipendije:

  • Državljanin Evrope sa dobrim osnovnim obrazovanjem u tehničkoj oblasti (inženjerstvo, tehnologija, IT, prirodne nauke) ili poslovno povezanoj oblasti.
  • Poželjno je interesovanje za upravljanje tehnologijama.
  • Najmanje jedna godina radnog iskustva (idealno, ali nije obavezno).

Prijava:
Za detalje o procesu prijave i kriterijumima za stipendiju, obratite se direktno Integraledu-u. Stipendija je dostupna samo za prijave preko IntegralEdu.

Ne propusti ovu priliku da stekneš vrhunsko obrazovanje u upravljanju tehnologijama i unaprediš svoju karijeru!
 

Povezane vesti

Koji su najbolji ili najprestižniji univerziteti u...

Studenti su često zbunjeni i ne znaju kako da odaberu univerzitet gde bi nastavili svoje visoko obrazovanje. Postoji toliko bitnih kriterijuma koje treba uzeti u obzir prilikom izbora budućeg uni...
01.08.2023 Vidi više

Novi IntegralEdu partner: Ducere Global Business S...

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo nedavno postali zvanični predstavnik Ducere Global Business School - Globalne poslovne škole svetske klase sa potpuno akreditovanim univerzitetskim diplomam...
07.07.2023 Vidi više

7 razloga zašto upisati studije medicine

1. Odlični izgledi zaposlenja nakon diplomiranja Pogledaj našu tabelu lige predmeta Medicine i videćeš da studenti na većini univerziteta ulaze u profesionalni radni odnos u roku od &...
07.06.2023 Vidi više

Najpovoljnije studije za državljane EU

Studiranje u inostranstvu predstavlja cilj velikom broju studenata kako iz Srbije, tako i globalno, budući da ovakvo iskustvo donosi ogromne benefite u vidu izbora programa, upoznavanju ljudi iz drugi...
05.06.2023 Vidi više

World Education Fair, 29. Septembar - Virtuelni sa...

World Education Fair Sajam Obrazovanja u virtuelnom obliku! Gde učenici, studenti i njihovi roditelji iz cele Srbije imaju priliku da online upoznaju predstavnike inostranih univerziteta iz udobnosti...
05.09.2022 Vidi više

Saveti i trikovi pred polazak na željene studije u...

Ove se novine prilikom odlaska u insotranstvo udvostručuju. Osim što se prilagođavaju novom, univerzitetskom nivou obrazovanja i okolini koja uključuje drugačiji raspored, drugačiju vrstu učenj...
03.06.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.