Ovaj univerzitet studentima nudi sve – prve poslove, neverovatne studije, novi moderan kampus i idealnu lokaciju

12.01.2023

Upoznajte University of Northampton, vrhunski Univerzitet u Engleskoj


Studiranje u Engleskoj i dalje je želja i cilj većine studenata, što i ne čudi s obzirom na neverovatno obrazovanje, mogućnosti za razvoj karijere, ali i nezaboravan period studentskog života.

Sve što vam treba od obrazovanja na jednom univerzitetu

Univerzitet Northampton nudi jedinstvenu kombinaciju živopisnog kampusa, vrhunskih studentskih objekata i akademske izvrsnosti. U srcu svega što ovaj univerzitet u Engleskoj nudi je njihova posvećenost inspirisanju promena i transformaciji života svojih studenata.

Univerzitet je ponosan na revolucionarne nove oblasti studija koje su uveli, kao i na njihovu rastuću reputaciju za izvrsnost istraživanja. Oni svim studentima pružaju pristup obimnim bibliotekama, IT specijalizovanim prostorijama, inovativnim prostorima za učenje i laboratorijama.

Učenje zasnovano na radu i plasmani: Mnogi naši programi nude učenje zasnovano na radu. To znači da kao deo Vaše diplome možete raditi u kompaniji, učestvovati u stažiranju ili dobiti plaćeni posao. Ova iskustva vam omogućavaju da primenite ono što ste naučili u praksi i steknete praktične veštine, što je odlično za Vaš CV.

Univerzitetski život se prostire na dva povezana kampusa sa restoranima, prodavnicama, barovima, studentskim udruženjima i brojnim mogućnostima smeštaja.

Kvalitet Univerziteta dokazuju i brojne nagrade.

Lokacija koja kombinuje mirno okruženje predgrađa i dinamičan gradski život

Sa sedištem u Northamptonshireu, u srcu Engleske i nedaleko od Londona, Birmingema, Oksforda i Kembridža, studiranje na ovom Univerzitetu neodvojivo je od brojnih putovanja, ekskurzija i avantura.

Dok se Univerzitet može pohvaliti okruženjem koje čine brda, kanali i zamci, grad Northampton nudi uzbudljivo i urbano iskustvo - aktivnosti, događaje, noćni klubovi, barovi, prodavnice i sportske aktivnosti.

Kampus vredan 330 miliona funti

Otvoren 2018., potpuno novi kampus Waterside blizu centra grada nudi akademske sadržaje za 15 000 studenata, uključujući smeštaj i društvene sadržaje.

Kampus je osmišljen tako da pruži studentima sve što im je potrebno za život i učenje, te da postane njihov dom daleko od doma. Uverite se i sami, učestvujte u virtualnoj turi po kampusu!

360° campus tour:        

Poslovne prilike

Završiti studije s dobrom diplomom je sjajno, diplomirati sa vrhunski zaokruženim i potpunim skupom veština za zapošljavanje još je bolje. Iz navedenog razloga Northampton aktivno podržava i pomaže studentima u pronalasku poslova i započinjanju željene karijere već tokom studija!

Takođe, uobičajena praksa Northamptona je zapošljavanje studenata na razne pozicije unutar Univerziteta. 

Obećanje za zapošljavanje u Northamptonu: Ako ste uradili sve što ste mogli, ali još uvek niste našli posao 12 meseci nakon diplomiranja, obezbedićemo vam plaćenu praksu od tri do šest meseci ili ćemo Vas podržati u postdiplomskim studijama.

The Changemaker Hub

The Changemaker Hub je glavno mesto za rad sa studentima tokom studija, usmeren na razvoj i unapređenje veština koje su im potrebne za sigurno zapošljavanje.

Hub nudi širok izbor mogućnosti za razvoj potrebnih i željenih veština, uključujući volontiranje, praksu, stažiranje, poslove na pola radnog vremena i poslove na Univerzitetu u obliku ambasadora.

Dodatan oblik podrške, naravno, uključuje CV, prijave za posao i intervjue.

Osnovne i master studije

Ovaj Univerzitet nudi neverovatan izbor studijskih programa na nivou osnovnih i master studija – od umetničkih studija, preko inženjerstva i računarstva, do menadžmenta.

Pronađi svoj željeni program!


Kako studirati u Velikoj Britaniji?

*Prijavi se za studiranje na Northampton univerzitetu preko IntegralEDU, dobićeš našu pomoć takođe BESPLATNO i oslobodi se plaćanja UCAS administrativne takse od 46 evra.

Rok za prijavu 25. januar 2023.

Rezervišite svoj termin za konsultacije s našim obrazovnim savetnicima!

Dogovorite sastanak ovde: 

Povezane vesti

Koji su najbolji ili najprestižniji univerziteti u...

Studenti su često zbunjeni i ne znaju kako da odaberu univerzitet gde bi nastavili svoje visoko obrazovanje. Postoji toliko bitnih kriterijuma koje treba uzeti u obzir prilikom izbora budućeg uni...
01.08.2023 Vidi više

Prednosti rane prijave na univerzitete u inostrans...

Upisivanje studija u inostranstvu je velika i važna odluka koja podrazumeva istraživanje i detaljne informacije o studijskim programima i univerzitetima u inostranstvu, prikupljanje i pripremu potrebn...
20.07.2023 Vidi više

Novi IntegralEdu partner: Ducere Global Business S...

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo nedavno postali zvanični predstavnik Ducere Global Business School - Globalne poslovne škole svetske klase sa potpuno akreditovanim univerzitetskim diplomam...
07.07.2023 Vidi više

7 razloga zašto upisati studije medicine

1. Odlični izgledi zaposlenja nakon diplomiranja Pogledaj našu tabelu lige predmeta Medicine i videćeš da studenti na većini univerziteta ulaze u profesionalni radni odnos u roku od &...
07.06.2023 Vidi više

Najpovoljnije studije za državljane EU

Studiranje u inostranstvu predstavlja cilj velikom broju studenata kako iz Srbije, tako i globalno, budući da ovakvo iskustvo donosi ogromne benefite u vidu izbora programa, upoznavanju ljudi iz drugi...
05.06.2023 Vidi više

Studiraj u Velikoj Britaniji osnovne studije sa st...

Univerzitet Hull podržava međunarodne studente koji osnovne studije u septembru 2023. sa 2 velikodušne stipendije do 9000 GBP za sve 3 godine studija: Fairer Future Global Scholarship: 50%...
22.03.2023 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.