Šta je to obrazovno savetovanje i zašto izabrati agencije za obrazovno savetovanje ?

Prijava na univerzitet u inostrantsvu je komplikovan proces, koji uključuje mnogo istraživanja i specifičnog znanja. Korišćenje pomoći iskusnog obrazovnog konsultanta je često pametna odluka koja će vam uštedeti mnogo vremena i koja vam garantuje da će vaša aplikacija proći glatko i bez skrivenih iznenađenja.


Misija agencije za obrazovno savetovanje je da mladim ljudima približi mogućnosti obrazovanja u prestižnim evropskim i svetskim institucijama, i da im pomogne da to i ostvare kroz dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakte u području obrazovanja u inostranstvu.


Želje o kvalitetnom obrazovanju i nastavku akademskog razvoja u inostranstvu ostvarujemo kroz sistem mentorstva i obrazovna rešenja prilagođena individualnim potrebama i mogućnostima svakog klijenta. Specifičnost naših usluga odnosi se upravo na savetovanje i podršku na svakom koraku procesa upisa obrazovnog programa u inostranstvu – od želje i ideje, preko usmeravanja, sistema podrške i pomoći pri odabiru odgovarajućeg programa, do vođenja prijave i osiguravanja svih potrebnih kriterijuma za upis.


Sa velikim brojem klijenata poverenje gradimo od malih nogu kroz pružanje iskustva letnjih kampova. Vremenom ih usmeravamo prema vrhunskom srednjoškolskom obrazovanju kroz koje stvaraju jake temelje za upis na visokokvalitetne univerzitete u inostranstvu. Za sve one koji imaju jaku želju i motivaciju, uz našu pomoć, upis na prestižne svetske univerzitete postaje formalnost.


Svojim smo klijentima uvek na raspolaganju. I trudimo se negovati te odnose čak i kada više nisu studenti. Neki od naših prvih klijenata sada su roditelji koji nam nastavljaju pružati poverenje upisom svoje dece u letnje jezičke kampove, i to smatramo najvećom potvrdom našeg rada.Naš prvi susret i savetovanje sa klijentima besplatni su. To nije zato što ne cenimo vreme naših obrazovnih savetnika, niti ćemo vam zbog toga posvetiti manje vremena i pažnje. Akcenat stavljamo na upoznavanje i aktivno slušanje želja naših klijenata te je prvo savetovanje, po našem mišljenju, temelj kvalitetne i uspešne saradnje.


Odluka o obrazovanju u inostranstvu izuzetno je važna, a samim tim nimalo jednostavna, čemu doprinosi veliki broj informacija među kojima je teško pronaći onu potrebnu te ljudi zbog navedenog često odustanu od ideje pronalaska željenog obrazovnog programa u inostranstvu. Kako bismo vam pomogli u procesu informisanja i donošenja prave odluke, smatramo da vam je potrebno sledeće:

  • potpune informacije o obrazovnom proizvodu koji vas zanima, prilagođene onome što već znate i što biste voleli i trebali znati,

  • odgovori na sva pitanja koja želite postaviti (uvek pozitivno reagujemo i cenimo listu pitanja koju klijenti pripreme pre prvog sastanka),

  • precizne informacije koje vam šaljemo nakon prvog sastanka, a koje se temelje na vašim željama, mogućnostima, interesima i ambicijama koje se trudimo saznati i prepoznati.


Stručnost, informisanost, susretljivost, i ono najvažnije, zainteresovanost naših obrazovnih savetnika uveriće vas da smo ovde za vas i zbog vas! Veselimo se našoj potencijalnoj saradnji.


Zakažite besplatno savetovanje sa našim iskusnim konsultantima i razgovarajte o svemu što vas interesuje – od izbora pravih predmeta i studijskih programa, preko pripreme za uspešnu aplikaciju na željene univerzitete, do smeštaja i dobijanja studentske vize. Naš tim vam može obezbediti 360 ° pomoć u svakom koraku.

Kontaktirajte kancelariju Integral Edu-a putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 92.


Prijavite se za BESPLATNO savetovanje!>>Istaknute Objave
Najnovije Objave