Coventry University dolazi u Beograd 20. novembra!


Ove godine predstavnica vrhunskog engleskog univerziteta Coventry University dolazi u Beograd! U utorak 20. novembra održaće prezentaciju u prostoru Impact Hub Beograd, u terminu od 18 do 19 sati.

Mesta za prezentaciju su ograničena, pa rezervišite svoje na vreme - ovde:

Prijavite se sada! >>

Dozvoli da ti ukratko predstavimo ovaj vrhunski univerzitet i kažemo više informacija o njemu. Od 1843. Univerzitet Koventri pokušava da nadahne sve svoje studente u njihovom razvoju i pronalasku odgovarajuće karijere, a ove godine proslaviće i 175 godina održavanja nastave. Ali razloga zašto je uzbudljivo biti student na Univerzitetu Koventri mnogo je više...

Zašto Coventry University?

97% studenata pronađe posao u periodu od 6 meseci nakon završetka studija. Univerzitetski Centar za zapošljavanje i razvoj karijera predano radi na osiguravanju studentskih praksi i letnjih staževa studentima kako bi se oni još bolje pripremili za uspešnu karijeru i kasnije istakli na tržištu rada. Univerzitet usko sarađuje i s nekim od vodećih svetskih organizacija i kompanija - Jaguar Land Rover, GE Aviation, PwC, DHL i Intel samo su neki od poslodavaca koji su poslednjih godina zaposlili njegove studente nakon završetka studija.

Vrhunski je britanski univerzitet već 7 godina. Njegovi studenti prioritet su u svakom pogledu i u svemu što rade – univerzitet se trudi i želi da učini sve kako bi njegovi studenti uvideli da im se investicija isplatila.

Nudi kvalitetno okruženje za učenje. Svoje resurse uvek iznova ulaže u svoje univerzitetske objekte i kampus kako bi studentima omogućio najsavremenije sadržaje, potpuno nove prostore za učenje i najmoderniju tehnologiju. Razlog tome je što univerzitet smatra da je inovativnost ključna za ono što on radi.

Proglašen je Univerzitetom godine na osnovu studentskog iskustva. Uvek je usredsređen na pružanje odgovarajuće podrške studentima - slušajući njihove povratne informacije, univerzitet studentima želi da osigura da vreme provedeno na Koventriju najbolje i maksimalno iskoriste!

Nudi studiranje u dinamičnom i zanimljivom gradu. Studiraćete u gradu koji je proglašen Evropskim gradom sporta 2019. godine i Gradom kulture Velike Britanije 2021. godine. Jedva čekamo da vidimo kakve će nam nove mogućnosti i izazove pružiti ove titule!

Kvalitetno podučavanje, usredsređenost na buduće zapošljavanje, snažne veze sa industrijom i inovativan pristup nastavi i učenju načela su ovog univerziteta i neke od najvažnijih stvari koje on želi da ponudi svojim studentima. Posvećen je investiranju u budućnost svojih studenata i želi da im pruži idealno okruženje i podršku pri učenju i razvoju veština pomoću kojih će promeniti svoj život tokom studija, kao i nakon njihovog završetka.

Mesta za prezentaciju su ograničena, pa rezervišite svoje na vreme - ovde:

Prijavite se sada! >>


Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive