Upoznajte Breda University of Applied Sciences - vaš budući holandski univerzitet!


Ako ste zainteresovani za studiranje turizma i ugostiteljstva, našli ste pravi članak jer je vreme da upoznate Univerzitet primenjenih nauka Breda (Breda University of Applied Sciences)!


Breda University of Applied Sciences jedan je od vodećih univerziteta ove vrste u Holandiji u oblasti turizma i ugostiteljstva, ali nudi niz osnovnih i postdiplomskih studija iz oblasti logistike, organizacije događaja i medija.

Na ovom holandskom univerzitetu studira preko 7.000 holandskih i stranih studenata iz oko 100 zemalja. Sve zgrade su smeštene u novoobnovljenom kampusu, koji je kombinacija stare i nove arhitekture, uključujući i zgradu nekadašnjeg manastira, a i zelenila ne nedostaje.


Teme koje ćete obrađivati tokom studija međusobno su povezane, zbog čega ćete steći široko znanje i stvoriti rešenja. Takođe imate brojne mogućnosti za dodatno obrazovanje na univerzitetima sa kojima se Breda University of Applied Sciences dogovorio da sarađuje na programima razmene, istraživanjima i izletima.

Predavači su profesionalci u ovim oblastima, ali imaju prijateljski odnos sa studentima. Preduzetništvo je u središtu nastavnog procesa i studenti se podstiču da započnu sopstveni posao koji može biti i deo projekta za diplomski rad..

Tvoj novi dom

Grad Breda se često pominje kao idealno mesto za studentski život. Grad se nalazi na jugu zemlje i optimalne je veličine - dovoljno velik sa svim potrebnim sadržajima, ali opet dovoljno mali, jer je sve biciklom udaljeno najviše 15 minuta. Dobro je povezan sa ostatkom Holandije i evropskim zemljama. Grad je siguran, ljudi su otvoreni, a Holanđani su poznati da izvrsno govore engleski jezik.

Studiranje turizma i ugostiteljstva u Holandiji

Studentima koji žele da se kvalifikuju i steknu profesionalnu viziju rada u turizmu, toplo preporučujemo ovaj univerzitet!

Kao što smo već pomenuli, on je među vodećim univerzitetima u ovim oblastima, a s obzirom na to da ćete studirati na Univerzitetu primenjenih nauka znači da ćete dobiti više praktičnog rada, tako da pre diplomiranja već imate puno iskustva!

Pristupačne cene

Holandija je već neko vreme poznata kao dobar izbor za studiranje u inostranstvu, a jedna od posebnih pogodnosti je pristupačna školarina koja na Breda University of Applied Sciences iznosi €9,990. evra za dodiplomske i postdiplomske studije. Uz to, za prvu godinu dodiplomskog studija plaćate samo 50%! Naravno, neki od diplomskih studijskih programa su jeftiniji ili skuplji, u zavisnosti od načina na koji se izvode.

Koji studijski program odabrati?

Izbor pravog univerziteta zahteva dobro razmišljanje, a samo neke od studija koje možete uzeti u obzir na Univerzitetu primenjenih nauka Breda su:

  • Tourism Management, Tourism Destination Management (diplomski)

  • Leisure & Events Management

  • Hotel Management, International Facility Management

  • Logistic Management, Logistic Engineering, Leadership in Supply Chain Management (diplomski)

  • Built Environment - studij urbanog dizajna

  • Creative Media and Game Technologies

  • Media Innovation, Creative Business

… i drugi!


Kontaktirajte Integral Edu i saznajte više:


🎓 Koji su uslovi za upis na studije u Holandiji?

🎓 Koliko dugo traju osnovne i master studije?

🎓 Kolika je školarina?

🎓 Da li postoje stipendije i prilike za finansijsku pomoć?

Prijavite se za besplatno savetovanje! >>


Za sve detalje o akademskim programima, procesu apliciranja, cenama školarine, potencijalnim stipendijama, kontaktirajte kancelariju Integral Edu na 060 062 28 92 ili nam pišite na info@integraledu.rs.


Istaknute Objave
Najnovije Objave