5 najpopularnijih master studija u UK
Unapredi svoju karijeru sa master diplomom sa prestižnih univerziteta iz Velike Britanije!Poboljšanje i unapređenje karijere jedan je od razloga za razmatranje master studija. U nastavku možete saznati više o 5 najpopularnijih master programa u Velikoj Britaniji:

MSc International Business ( University of Greenwich, University of Portsmouth, University of Westminster)

MSc International Business osmišljen je kao nadogradnja teorije i znanja naučenih tokom osnovnih studija zajedno sa stečenim iskustvom. Ovakav kontinuirani razvoj omogućava studentima specijalizaciju u internacionalnom poslovanju i osposobljava ih za rad u različitim kompanijama. Osobe koje završe ove studije usavršavaju se i razvijaju karijere u raznim multinacionalnim kompanijama, menadžmentu, konsaltingu i vladinim organizacijama.

MBA (University if Essex, Coventry University, University of Greenwich)

Master of Business Administration (MBA) internacionalno je priznata poslovna kvalifikacija. U mnogim svetski poznatim i važnim organizacijama MBA diploma smatra se svojevrsnim pasošem koji studenti moraju da steknu kako bi poboljšali svoje menadžersku perspektivu/karijeru u svetu obeleženom jakom konkurencijom, novim tehnološkim skokovima, kontinuiranim promenama, društveno odgovornim poslovanjem, etičkim i održivim poslovnim upravljanjem, brzim i nepredvidivim promenama i sveprisutnom globalizacijom u poslovanju.

MSc Banking and Finance (University of Greenwich)

Master studije Banking and Finance idealne su za sve one koji planiraju karijeru u promenljivom i brzorastućem sektoru bankarstva i finansija. Ove studije omogućuju studentima dublje poznavanje sadržaja i upoznavanje s nedavnim razvojem u bankarstvu i finansijama od korporativne do globalne perspektive.

MSc Computer Science ( University of Northampton, York St John University)

Master studije iz računarstva od posebne su važnosti svima koji su završili osnovne studije iz ove oblasti i žele da nastave sa usavršavanjem svojih sposobnosti. Karijere u kojima se može raditi nakon završetka ovih studija:

• programer;

• konsultant softvera;

• dizajner softvera;

• analitičar sistema.

Postoji mogućnost i za nastavak obrazovanja na doktorskim studijama.

MSc International Marketing (University of Portsmouth)

Master studije međunarodnog marketinga imaju za cilj da predstave i razviju savremeni pogled na međunarodno tržište i ključne zadatke u uspešnom međunarodnom marketingu. Studenti izučavaju oblasti kao što su analiza i istraživanje u međunarodnom okruženju, izrada i sprovođenje pojedinih međunarodnih marketinških aktivnosti i strategija. Međunarodni marketing su prave studije za sve one koji žele razvoj karijere u multinacionalnim kompanijama ili žele da istraže mogućnosti lakšeg zapošljavanja u inostranstvu na mestima kao što su upravljanje robnom markom, kreativno oglašavanje i slično.


3. decembra organizujemo virtualni sajam “Studiranje u Velikoj Britaniji” kako bismo vam omogućili pristup svim informacijama jednostavnim klikom!


Ako razmišljate o studiranju u inostranstvu i pitate se „Zašto toliko Srba studira u Velikoj Britaniji?“ i „Da li je Velika Britanija pravi izbor za mene?“, evo nekoliko činjenica o studijama u Velikoj Britaniji:​

🎓 Kvalitetna nastava sa decenijama tradicije

🎓 Preko 50.000 studijskih programa u 25 različitih predmetnih oblasti

🎓 Preko 3.000 stipendija i grantova🎓 Jedinstveno multikulturalno okruženje - svake godine 270.000 novih studenata iz preko 160 različitih zemalja

🎓 Za sticanje britanskih diploma treba manje vremena - manje ćete potrošiti na školarine🎓 Prilike za rad tokom studija


Posetite virtuelni sajam “Study in UK” 3. decembra, lično se upoznajte sa najboljim univerzitetima iz Velike Britanije i naučite sve o mogućnostima studiranja i stipendiranja u Velikoj Britaniji.Studije u Velikoj Britaniji je na samo nekoliko klikova!


Registrujte se besplatno sada! >>


Za sve detalje o akademskim programima, procesu apliciranja, cenama školarine, potencijalnim stipendijama, kontaktirajte kancelariju Integral Edu na 060 062 28 92 ili nam pišite na info@integraledu.rs.#StudiranjeuEngleskoj #StudiranjeuVelikojBritaniji #MasteruVelikojBritaniji

Istaknute Objave
Najnovije Objave