Najveći sajam obrazovanja u Srbiji se vratio uživo


EDUfair Sajam Obrazonavja se vraća sa uživo izdanjem u martu 2022.!


Uzbuđeni smo što možemo da podelimo dobre vesti sa Vama da se EDUfair vratio sa događajem uživo. Sledeći EDUfair će se održati 12. marta 2022. i, kao i obično, pobrinućemo se da doživite uživo sajam najvećeg kvaliteta.

Uprkos svim izazovima, prilagodili smo se novim uslovima i ponosni smo što smo za poslednjih 18 meseci uspeli da uspešno organizujemo 19 direktnih i preko 30 virtuelnih sajmova u 7 zemalja. U 2020/2021 naši sajmovi regrutacije studenata približili su više od 120 univerziteta i internata sa preko 12.000 budućih studenata na 7 svetskih tržišta.

Kao konsultantski stručnjaci i organizatori edukativnih događaja sa 30-godišnjim iskustvom znamo koliko je važan lični kontakt u studentskom konsaltingu, kao i kontakt između studenata, obrazovnih konsultanata i predstavnika univerziteta.

Šta možete očekivati kada se pridružite:

  • Top modernu lokaciju sajma

  • Individualni sastanci sa predstavnicima top univerziteta i srednjih škola iz Srbije i inostranstva

  • Personalizivano i besplatno savetovanje sa stručnim obrazovnim savetnicima

  • Interaktivne radionice i prezentacije o modernim trendovima u obrazovanju, studijskim programima i karijerama budućnosti

  • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni šta bi želeli da studiraju

  • Mogućnost umrežavanja i uspostavljanja kontakata sa visoko rangiranim međunarodnim univerzitetima


Dok se pripremamo za EDUfair u martu 2022., odvojili smo nekoliko minuta da se prisetimo dosadašnjih EDUfair sajmova. Sastavili smo poseban izbor fotografija koje nas podsećaju na duh, viziju i prepoznatljivu atmosferu kojoj se radujemo.Pozivamo Vas da pogledate ovde!

Za prijavu i dodatne informacije, molim da nas kontaktirate putem e-maila: info@integraledu.rs ili pzovete na +381600622890.

Ako Vam je potrebno više informacija ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite u bilo koje doba.

U ime celog EDUfair tima, biće nam veliko zadovoljstvo da Vas dočekamo na sajmu u Beogradu!

Istaknute Objave
Najnovije Objave