Novi program osnovnih studija na Middlesex univerzitetu - 3D Animation and Games!


Upoznaj novi program!


Traženje studija u inostranstvu, bilo da su u pitanju osnovne ili master studije, može biti iscrpljujuće a ponekad i zbunjujuće. Pored tolikog broja studija, teško je izabrati one koje želiš, ali i možeš upisati. Stoga, IntegralEdu tim ti predstavlja novi program osnovnih studija na Middlesex univerzitetu - 3D Animation and Games!


3D Animation and Games BA (Hons)


Ovaj trogodišnji program je definitivno program 21. veka. Kombinuje 3D animaciju i game development, pa skladno tome možeš birati i nastavak svoje karijere – u animaciji ili game developmentu. Znaš li da je gejming industrija treća industrija po zaradi? Ovaj program će ti osigurati karijeru upravo u toj industriji. Kombinacijom teorije, prakse, seminara, radionica i debata steći ćeš veštine i znanje na kojem ti svaki student može pozavideti.

Na prvoj godini ćeš učiti osnove animacije i ''storytellinga'' i imaćeš intenzivne vežbe koje se baziraju na dizajnu okoline, likova (karaktera) i virtualne stvarnosti. Na drugoj godini je tvoja prilika da eksperimentiraš – imaćeš serije kratkih projekata na kojima moraš pokazati znanje iz prve godine. Uz to, imaš kratki pregled istorije i kulture koja stoji iza animacije, igrica i digitalnog sveta. Poslednja, finalna godina, daje ti priliku da se specijalizuješ u raznim oblastima: Character Art, Environment Art, Game Development, 3D Character Animation itd.


Tvoja karijera uz ovaj program može biti raznolika, u zavisnosti od tvoje specijalizacije. Univerzitet je uz tebe tokom celog puta, pa kada budeš pri kraju svojih studija, možeš se javiti Employment Hubu koji će ti pomoći u potrazi za savršenim poslom!


Gde mogu da studiram ovaj program?


Oduvek ti je bio san da studiraš u Londonu – prestonici Velike Britanije, domu kraljevske porodice? Onda je Middlesex University pravi izbor za tebe! Iako ovaj univerzitet ima dugu istoriju, još od davne 1878. godine, pod ovim imenom ga znamo tek od 1992. godine. Broji preko 19 000 studenata u Londonu, a u ostatku sveta preko 37 000. Sarađuje sa preko 100 univerziteta, pa tako i 22 države širom sveta. Zanimljivo je da Middlesex ima još kampuse na Malti, u Dubaiju i drugim zemljama.


Na ovaj i mnoge druge programe na Middlesexu se možeš još uvek prijaviti! Zato požuri i javi se za besplatne konsultacije ovde i već danas saznaj koji je program za tebe!


Ukoliko ste zainteresovani da čujete više o Middlesex University, rokovima za prijavu i finansijskim detaljima, kontaktirajte kancelariju Integral Edu-a putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na060 062 28 91


👉Prijave na sve naše partnerske univerzitete potpuno su besplatne -master studije, osnovne studije, MBA, stipendije za studiranje u inostranstvu!


<<Prijavite se za besplatno savetovanje! >>


Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive