Stipendije za master škole „Strathclyde Business School“ do 10.000 funti za međunarodne studente


Stipendije za master škole „Strathclyde Business School“ do 10.000 funti za međunarodne studente - septembar 2021


Poslovna škola „Strathclyde“ (Strathclyde Business School) sa zadovoljstvom najavljuje da će ponudi veliki broj master stipendija za septembar 2021. Nagrade za stipendije biće između 7.000 i 10.000 £ i zavise od predmeta i cene kursa.


35 stipendija do 10.000 funti za međunarodne studente


Dostupni master programi (Top 10 u Velikoj Britaniji za ekonomiju, računovodstvo i finansije za 2021.)

• Accounting and finance

• Economics, Entrepreneurship

• Human resource management

• Marketing, Business

• Strategy and organization

• Hospitality and tourism Management

• Management science


Ko se može prijaviti:


Kandidati moraju biti samofinansirajući (tj. ne primati nikakva sredstva iz bilo kojih drugih stipendija, sponzorstva itd.), i već imati ponudu za mesto u jednom od naših programa za prijem u septembru 2021.


Kako se prijaviti:


Kandidati zainteresovani za prijavljivanje treba da prilože izjavu od najviše 1000 reči koja demonstrira, kroz njihove ideje, iskustvo i buduće planove za karijeru (uključujući obrazloženje za pridruživanje odabranom programu i zašto bi im trebalo dodeliti ovu stipendiju. Kandidati će se takođe razmatrati na osvnovu njihovih ukupnih kvaliteta i finansijske potrebe za stipendijom.


Rok: 31. avgust

Stipendije će se dodeljivati kontinuirano, a krajnji rok za razmatranje prijava biće 31. avgust 2021. godine.


O Univerzitetu


Univerzitet “Strathclyde” (University of Strathclyde) je javni istraživački univerzitet koji se nalazi u Glazgovu u Škotskoj. Osnovan je 1796. godine, to je drugi najstariji univerzitet u Glazgovu, Univerzitet je poznat po odličnoj nastavi, istraživanju i čvrstim vezama sa industrijom i poslovanjem. Univerzitet je proglašen univerzitetom godine u Velikoj Britaniji za 2019. godinu od strane časopisa “Times Higher Education”, top 20 univerziteta UK po intenzitetu istraživanja prema “Times Higher Education” analizi REF2014 i rangiran ocenom sa 5 zvezdica za kvalitet standarda (2017-20). Poslovna škola „Strathclyde“ u okviru univerziteta je trostruko akreditovana poslovna škola sa reputacijom visokokvalitetnog poslovnog obrazovanja. Na konkurentnom tržištu rada master studije mogu vam pružiti prednost i pomoći vam u postizanju ciljeva u karijeri. Kao postdiplomac ove poslovne škole možete odabrati da se pridružite “Strathclyde Business Network”, inicijativi koju vode studenti i koja olakšava interakciju sa poslovnim i industrijskim liderima.


Ukoliko ste zainteresovani da čujete više o studiranju u Velikoj Britaniji, rokovima za prijavu i finansijskim detaljima, prijavite se za besplatno savetovanje!


Kontaktirajte kancelariju Integral Edu-a putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 92.BESPLATNO SAVETOVANJE!>>

Istaknute Objave
Najnovije Objave