Studiranje u Holandiji - Predstavljamo 4 grada zbog kojih ćeš se zaljubiti u Holandiju!


Prilikom izbora studija, važan deo odluke je i odabir grada u kojem ćeš živeti sledeće tri ili četiri godine. Uz pretragu i analizu studija, istraživanje gradova može biti zamorno. Zato ćemo ti otkriti i pokušati da približimo 5 skrivenih dragulja Holandije koji će tvoje studije učiniti nezaboravnim!


1. Arnheim


Nalazi se među 10 najvećih gradova u Holandiji. Ima bogatu istoriju, a posebno se ističe činjenicom da su se tamo vodile mnoge bitke tokom Drugog svetskog rata. Pored toga, poznat je po svom ''Fashion District'' o kojem sanja svaka šopingholičarka. Ako za sebe misliš da si više „open door“ tip, svakako poseti veliki ZOO i muzeje na otvorenom. Naš partnerski univerzitet HAN University of Applied Science se takođe nalazi u Arnheimu! Ako ti je grad zapao za oko, a želiš da studiraš hemiju, komunikacije, elektrotehniku, socijalni rad – ovaj univerzitet je za tebe!


2. Breda


Breda je grad stvoren za celodnevni šoping i uživanje u hrani. Centar grada poznat je celoj Holandiji – prepun slatkih, modernih i udobnih barova i restorana. Ako ipak nisi tip za celodnevno ispijanje kafe na suncu, Breda ima niz muzeja, crkava i parkova koje možeš da posetiš i istražiš. Naš partnerski univerzitet Breda nudi niz programa koji bi mogli biti interesantni za tebe, kao što su turizam, ekologija, dizajn igrica ili menadžment! A kad ti treba predah od stresnog studentskog dana, pronađi svoje mesto pod suncem (čitaj: na nekoj zanimljivoj terasi) i odmori uz kafu!


3. Eindhoven


Možda si veći obožavalac modernih gradova, inovativnosti i tehnologije pa te nisu zainteresovali gore navedeni gradovi. Imamo grad i za tebe! Eindhoven je malen, ali vrlo moderan i tehnološki napredan grad. Sa svojom specifičnom arhitekturom grada, što dokazuje i sam centar grada i spomenik Blob, definitivno je sve samo ne tradicionalan grad. Najkreativnije mesto u gradu je Strip-S, boho kvart gde možeš pustiti svoju kreativnost da radi šta želi. Naš partnerski univerzitet Fontys prepoznao je jedinstvenost ovog grada, pa nudi prilike za dalji razvoj u oblasti komunikacija, elektrotehnike, tehnologije, marketinga i mehatronike.


4. Nijmegen


S titulom najstarijeg grada u Holandiji, Nijmegen nosi sa sobom dugu istoriju i mnoštvo znamenitosti koje moraš posetiti. Wijchen Castle sadrži gotovo celu istoriju grada, a Muzej Afrike ima svoj lavirint u kojem nam ne bi bilo žao da zalutamo. Ako ipak želiš da otkriješ sve prirodne lepote grada, predlažemo ti da odigraš partiju golfa malo van grada ili posetiš jedan od najvećih parkova u Holandiji. Ni kada padne mrak, grad ne staje - Nijmegen ima poprilično dobar noćni život s brojnim pabovima! Naš partnerski univerzitet Radboud nudi različite studije kao što su psihologija, veštačka inteligencija, hemija, istorija umetnosti, biologija, ali i mnoge druge!


Integral Edu ima partnerstvo i može da pruži punu podršku pri aplikaciji za Hague UAS, Hanze Groningen UAS, Saxion UAS, kao i Tilburg univerzitet.


Ukoliko ste zainteresovani da čujete više o studiranju u Holandiji, rokovima za prijavu i finansijskim detaljima, kontaktirajte kancelariju Integral Edu putem imejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 91


👉Prijave na sve univerzitete u Holandiji, koji su deo World Education mreže, potpuno su besplatne - MASTER studije, osnovne studije, MBA, stipendije za studiranje u inostranstvu!


<<Prijavite se za besplatno savetovanje! >>


Istaknute Objave
Najnovije Objave