Studiranje u Italiji- prijavite se do 1. maja i potražite besplatnu asistenciju oko prijave


Približavaju se rokovi za prijavu studenata van EU na italijanskim univerzitetima - prijavite se do 1. maja i potražite besplatnu asistenciju oko prijave + motivacionog pisma, CV-a i radionicu za pripremu referentnog pisma.


Dostupno za programe na engleskom jeziku na univerzitetu “Ca’Foscari” u Veneciji i univerzitetu “Cattolica del Sacro Cuore”.


Studirajte ekonomiju, međunarodne odnose ili medicinu u Italiji

Universita Cattolica del Sacro Cuore


Universita Cattolica del Sacro Cuore je jedan od najpoznatijih univerziteta u Italiji i najveći privatni univerzitet u Evropi sa 40.000 studenata, 2.000 predavača i kampusima u Milanu, Rimu, Breši, Pjaćenci, Kremoni. Elitna škola zauzima vodeću poziciju za profesionalnu realizaciju diplomaca u Italiji, i svrstava se među 500 univerziteta sa najsveobuhvatnijim programima na svetu. Osnovana je 1921. godine u industrijskom centru Italije, u Milanu, i sastoji se od 12 fakulteta.

Među poznatim diplomcima univerziteta su Romano Prodi, bivši predsednik Evropske komisije, Gabriel del Torcio, bivši izvršni direktor Ducatija i osnivač italijanske naftne kompanije „ENI“ - Enrico Mattei. Tokom godina, univerzitet je bio odškolovao tri italijanska premijera (Chiriaco de Mita, Amintore Fanfani, Romano Prodi), osam ministara, četiri predsednika parlamenta i bivšeg predsednika Vatikanske banke (Angelo Calloy).


Univerzitet sa priznatim akademskim profilom, koji se ogleda u njegovim akademicima, reputaciji i globalnoj mreži. Izaberite iz impresivnog opsega inovativnih programa univerziteta Cattolica u oblastima:

  • Economics & Business

  • Accounting & Finance

  • Agriculture

  • Psychology

  • Linguistics

  • Philosophy

  • Arts.


Na poznatoj svetskoj rang listi “QS World University Rankings by Subject 2018”, univerzitet Cattolica smešten je u impresivno društvo, sa 12 disciplina rangiranih među 250 najboljih na svetu.


Pored akademske reputacije, raznovrsnost kampusa i beskrajne mogućnosti koje su na raspolaganju u Milanu, Rimu, Pjaćenci-Kremoni ili Breši, gde možete izabrati programe i okruženje za učenje koje vam najviše odgovara i koje će olakšati razvoj veština i kompetencija.


Stipendija za srpske studente


Studenti koji nisu iz EU na raspolaganju imaju međunarodnu stipendiju koja se nudi kao godišnje smanjenje školarine koju promoviše univerzitet Cattolica kako bi se podstakao pristup međunarodnih studenata diplomskim programima. Popust pokriva oko 30% ukupnih troškova.


Ca' Foscari University of Venice


Kao vodeći centar za akademsku izvrsnost, univerzitet “Ca'Foscari” nastoji da privuče i neguje talentovane studente širom sveta, nudeći uvaženi kurikulum i pružajući vrhunska istraživanja proizašla iz aktivnog angažovanja modernih i digitalnih nauka sa tradicionalnim disciplinama ukorenjenim u društvenim i humanističkim naukama.


U Ca’Foscari ćete moći da birate između širokog spektra programa bachelor i master studija koji se u potpunosti održavaju na engleskom jeziku, dok ćete istovremeno proširiti univerzitetsko iskustvo učešćem u jednoj od mnogih prilika za praksu, programe mobilnosti i inovativne radionice.


Možete birati između 40 osnovnih i master programa, podeljenih u različita područja studija:

- Economics and management

- Languages and cultures

- Arts and humanities

- Public policies and social change

- International studies and globalization

- Conservation and management of cultural heritage.


Studenti sa visokim postignućem mogu imati koristi od brojnih podsticaja, kao što su smanjenje školarine, novčana pomoć, stipendije i mogućnosti studentske saradnje.


Svetska univerzitetska rang-lista po predmetima (QS World University Rankings by Subject) stavila je univerzitet “Ca'Foscari” među 100 najboljih univerziteta u celom svetu za nastavu savremenih jezika, i među najboljih 150 za “Istoriju”, u prvih 200 za “Geografiju” i “Lingvistiku”, top 250 za “Računovodstvo i finansije” i “Ekonomiju”. Nakon završetka studija 81,8% Ca'Foscarijevih bivših master studenata nađe zaposlenje u roku od godinu dana.


Stipendije

Za studente diplomskih ili postdiplomskog studija sa visokim uspehom - šansa da se pridruže međunarodnom univerzitetu Ca’Foscari koji uspešnim kandidatima nudi delimično ili potpuno smanjenje troškova i posebnih preferencija za smeštaj na ostrvu San Servolo. Zajedno sa standardnim kursevima koji se nude u okviru njihovog diplomskog programa, studenti se bave širokim spektrom kulturnih aktivnosti, interdisciplinarnim predavanjima i radionicama, čiji je cilj pružanje teorijskog znanja i specifične stručnosti.


IntegralEdu nudi BESPLATNU asistenciju pri prijavi, uključujući motivaciono pismo, radionicu za pripremu CV-a i referentnog pisma.


Ukoliko ste zainteresovani da čujete više o studiranju u Italiji , rokovima za prijavu i finansijskim detaljima, prijavite se za besplatno savetovanje!


Kontaktirajte kancelariju Integral Edu-a putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 92.


BESPLATNO SAVETOVANJE!>>

Istaknute Objave