KAMP JEZIKA U BLIZINI ŽENEVSKOG JEZERA

Nudi nastavu na engleskom, francuskom ili nemačkom jeziku

KAMP JEZIKA U BLIZINI ŽENEVSKOG JEZERA

KAMP JEZIKA U BLIZINI ŽENEVSKOG JEZERA

Škola

Letnji kursevi Swiss Education Academy namenjeni su deci od 10 do 20 godina i nude nastavu na engleskom, francuskom ili nemačkom jeziku u kombinaciji s izletima, odlascima u zabavne parkove, biciklizmom, planinarenjem, raftingom i mnogim drugim zabavnim aktivnostima.
Učionice su izuzetno moderne, a pored njih, učenicima su na raspolaganju konferencijske sale, kafeterija, terasa sa prekrasnim pogledom i prostorija za opuštanje nakon svih aktivnosti. Sve sobe imaju besplatan WiFi.

Smeštaj

Učesnici su smešteni u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Uz doplatu možete dobiti luksuznu dvokrevetnu ili jednokrevetnu sobu. Puni pansion je dostupan radnim danima, a polupansion vikendom kada učesnici mogu duže spavati. Učesnicima je obezbeđena raznovrsna hrana kroz organizaciju tematskih večeri: italijanska, azijska, meksička kuhinja i sl. Ako se kuvari slažu, moguće je organizovati baštenski roštilj.

Kurs i moduli

Nastava uključuje 20 školskih časova nastave engleskog, francuskog ili nemačkog nedeljno u grupama od maksimalno 13 polaznika. Ambiciozniji studenti mogu odabrati učenje različitog jezika u svakoj nedelji boravka, što se mora odabrati prilikom rezervacije kursa. 
 

Opšte informacije

Uzrast: 10-16 i 16-20 godina
Smeštaj:  na kampusu (osim World of Culinary Arts)
Nastava:  20 časova nedeljno/engleski, nemački ili francuski
Datum održavanja:  30. jun - 17. avgust
Grupe: do 12 osoba
   

 

KURSEVI

Dostupni jezici:

 • Engleski 
 • Francuski 
 • Nemački 

 

Programi aktivnosti Swiss Language Club-a su prilagođeni da zabave svakog učenika koji boravi u njihovom kampu. Svaki program traje 1 nedelju. Ako je Vaš boravak duži od jedne nedelje, preporučujemo vam da za svaku nedelju izaberete različite programe. Nakon što se prijavite za program, imate rok od dve nedelje pre dolaska da izvršite izmene u svom izboru.

 

1. Aqua Venture (30. jun - 17. avgust)

Ovaj program je namenjen studentima koji žele da provedu zabavnu i opuštenu nedelju. Uživaćete u igrama pored bazena sa novim prijateljima, u toboganu u vodenom parku, opuštenim popodnevnim satima otkrivajući i posećujući nova mesta.

 

2. Fit and fast (30. jun - 17. avgust)

Smešten u Vaud Alpima, Leysin je idealno mesto za razne sportove i aktivnosti na otvorenom. Ovaj program je usmeren na aktivno slobodno vreme, uključujući različite igre loptom i reketom, klizanje, planinarenje i neverovatno popodne u Avanturističkom parku.

 

3. Swiss culinary delights (7. jul – 10. avgust)

Ovaj program prikazuje švajcarsko gostoprimstvo i kulinarsku umetnost. Nastavu drže profesionalci iz Švajcarske škole hotelskog menadžmenta. Tokom nedelje ćete se upoznati sa kulinarskim tradicijama iz nekoliko zemalja, nešto što ćete moći da podelite i kod kuće. Ovaj program se predaje na engleskom jeziku.

 

4. Adrenalin Rush (7. jul – 10. avgust) za decu od 13-16 godina

Ovaj program je dizajniran za studente avanturističkog duha, koji vole izazov. Ovaj izazov je povezan sa okolnom prirodom, sa neverovatnim aktivnostima na otvorenom tokom cele nedelje.

 

5. Discover Switzerland (30. jun - 17. avgust)

Švajcarska ima mnogo toga da ponudi onima koji su znatiželjni o prelepim pejzažima, tradicionalnim planinskim selima i jezerima u školskom regionu koji oduzima dah.

Moduli:

 • Švajcarsko ugostiteljstvo

Ovaj kurs omogućava učesnicima da bolje razumeju ogromnu temu koja je gostoprimstvo. To je trenutno najbrže rastuća industrija na svetu, sa mnogo mogućnosti za karijeru, u različitim domenima. Ko nikada nije sanjao o banketima i luksuznim događajima? Takođe ćete naučiti o upravljanju hotelom visokog standarda, planiranju događaja, a Vaše znanje će biti testirano organizovanjem ceremonije dodele sertifikata na kraju nedelje sa kolegama iz razreda.

 • Liderstvo i preduzetništvo 

U 21. veku tržište rada se veoma brzo razvija. U tom duhu, sve više mladih bira slobodu kao i odgovornost preduzetništva. Na ovom času ćete učiti o životu preduzetnika i stvaranju Vašeg biznisa, po uzoru na najveće biznismene u istoriji. Koristeći teorijsko znanje, imaćete priliku da svoje ideje razvijete u potencijalni projekat. Liderstvo, poznato i kao umetnost uticaja, je nešto što možete naučiti, razviti i savladati! 

 • Luksuz i inovacije

Danas, luksuz doživljava duboku transformaciju, sa inovacijama u svojoj srži. Ovaj kurs istražuje evoluirajući pejzaž luksuza, gde se tradicija susreće sa modernošću i gde ćete se dotaknuti uloge veštačke inteligencije u ovoj dinamičnoj promeni.

Otkrijte kako luksuzni brendovi u modi, automobilskoj industriji i ugostiteljstvu koriste inovacije da redefinišu korisničko iskustvo. Dobićete uvid u to kako se prilagođavaju promenljivim očekivanjima potrošača, uz navođenje na uticaj veštačke inteligencije u ovom procesu.

 • Poslovni engleski sa pripremama za IELTS

Kursevi engleskog su namenjeni onima koji žele da unaprede svoje jezičke veštine. Tokom nedelje ćete se učiti pravilnoj upotrebi gramatike, usmenog i pismenog razumevanja i rečnika. Za studente koji polažu IELTS ispit, posebna pažnja će biti usmerena na završetku ispita.

 

Programi aktivnosti:

 

1. Aqua Venture (02. jul - 12. avgust)

Smešten na obali Ženevskog jezera, Montreux je idealno mesto za uživanje u aktivnostima vezanim za vodu. Uz ovaj program, uživaćete u nedelji opuštanja sa prijateljima, okruženi zadivljujućim pogledom i zabavnim aktivnostima.

 

2. Discover Switzerland 1&2 (02. jul - 12. avgust)

Ovi programi su namenjeni onima koji žele da saznaju više o prelepoj Švajcarskoj, njenim jezerima i planinama, kao i kulturnom nasleđu.

 

3. Adrenalin Rush (2.,4.,6. nedelje)

Ovaj program je dizajniran za studente avanturističkog duha, koji vole izazov. Ovaj izazov je povezan sa okolnom prirodom, sa neverovatnim aktivnostima na otvorenom tokom cele nedelje.
 

Kursevi za Swiss culinary club održavaju se od 02. jula do 12. avgusta ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, ujutru i popodne. Sreda je posvećena izletima po regionu. Činjenica da kursevi svake nedelje istražuju različite tipove kulinarskih tradicija, čini program dostupnim studentima za obuku od 1 do 3 nedelje.
Ovaj uvod u kulinarsku umetnost vodi u otkrivanje različitih kulinarskih tradicija. Tokom nedelje ćete naučiti o različitim tehnikama za bezbedan rad u kuhinji, probati novu hranu i naučiti recepte koje ćete podeliti sa prijateljima i porodicom.

 

Prva nedelja je posvećena „evropskoj kuhinji“, od pice do hleba, pa čak i švajcarski fondue.
Druga nedelja vodi Vas na turneju kroz „kurs svetske kuhinje“.
Treća nedelja je posvećena čokoladi i pecivu, posebno je kreirana za ljubitelje slatkog.
 

CENA KURSA UKLJUČUJE:

 • Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama uključujući puni pansion (polupansion vikendom)
 • 20 časova engleskog, nemačkog ili francuskog nedeljno ili odabrani modul
 • Ispit za utvrđivanje nivoa znanja jezika
 • 1 celodnevna ekskurzija nedeljno
 • Vannastavne aktivnosti (uključen program aktivnosti)
 • Večernje društvene aktivnosti
 • Pristup internetu i školskim objektima
 • 24-časovna telefonska linija za hitne slučajeve

CENE

Swiss Language Club (2 nedelje)  2,900 CHF
Aqua Venture  Uključeno u cenu
Fit and Fast Uključeno u cenu
Swiss Culinary Delights CHF 100 po nedelji
Adrenalin Rush  CHF 200 po nedelji
Discover Switzerland CHF 150 po nedelji
World of Hospitality (2 nedelje) 4,050CHF
Aqua Venture Uključeno u cenu
Adrenalin Rush CHF 200 po nedelji
Discover Switzerland Uključeno u cenu
World of Culinary (2 nedelje) 4,050 CHF

 

 

 

Dodatne naplate:

 • Taksa za upis – 125 CHF
 • Zdravstveno osiguranje - 50 CHF (nedeljno) - obavezno za non-EU državljane
 • Transfer od/do aerodroma u Ženevi: CHF 190 po pravcu 

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popuni formular i zakaži konsultacije sa našim obrazovnim savetnikom.

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.