SWISS EDUCATION ACADEMY

Nudi nastavu na engleskom, francuskom ili nemačkom jeziku

SWISS EDUCATION ACADEMY

SWISS EDUCATION ACADEMY

Škola

Letnji kursevi Swiss Education Academy namenjeni su deci od 10 do 20 godina i nude nastavu na engleskom, francuskom ili nemačkom jeziku u kombinaciji s izletima, odlascima u zabavne parkove, biciklizmom, planinarenjem, raftingom i mnogim drugim zabavnim aktivnostima.
Učionice su izuzetno moderne, a pored njih, učenicima su na raspolaganju konferencijske sale, kafeterija, terasa sa prekrasnim pogledom i prostorija za opuštanje nakon svih aktivnosti. Sve sobe imaju besplatan WiFi.

Smeštaj

Učesnici su smešteni u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Uz doplatu možete dobiti luksuznu dvokrevetnu ili jednokrevetnu sobu. Puni pansion je dostupan radnim danima, a polupansion vikendom kada učesnici mogu duže spavati. Učesnicima je obezbeđena raznovrsna hrana kroz organizaciju tematskih večeri: italijanska, azijska, meksička kuhinja i sl. Ako se kuvari slažu, moguće je organizovati baštenski roštilj.

Kurs i moduli

Nastava uključuje 20 školskih časova nastave engleskog, francuskog ili nemačkog nedeljno u grupama od maksimalno 13 polaznika. Ambiciozniji studenti mogu odabrati učenje različitog jezika u svakoj nedelji boravka, što se mora odabrati prilikom rezervacije kursa. 
 

Opšte informacije

Uzrast: 10-16 i 16-20 godina
Smeštaj:  na kampusu (osim World of Culinary Arts)
Nastava:  20 časova nedeljno/engleski, nemački ili francuski
Datum održavanja:  25. jun - 12. avgust
Grupe: do 13 osoba
   

 

KURSEVI

Dostupni jezici:

 • Engleski 
 • Francuski 
 • Nemački 

 

Programi aktivnosti Swiss Language Club-a su prilagođeni da zabave svakog učenika koji boravi u njihovom kampu. Svaki program traje 1 nedelju. Ako je Vaš boravak duži od jedne nedelje, preporučujemo vam da za svaku nedelju izaberete različite programe. Nakon što se prijavite za program, imate rok od dve nedelje pre dolaska da izvršite izmene u svom izboru.

 

1. Aqua Venture (25. jun - 12. avgust)

Ovaj program je namenjen studentima koji žele da provedu zabavnu i opuštenu nedelju. Uživaćete u igrama pored bazena sa novim prijateljima, u toboganu u vodenom parku, opuštenim popodnevnim satima otkrivajući i posećujući nova mesta.

 

2. Fit and fast (25. jun - 12. avgust)

Smešten u Vaud Alpima, Leysin je idealno mesto za razne sportove i aktivnosti na otvorenom. Ovaj program je usmeren na aktivno slobodno vreme, uključujući različite igre loptom i reketom, klizanje, planinarenje i neverovatno popodne u Avanturističkom parku.

 

3. Swiss culinary delights (2. jul – 5. avgust)

Ovaj program prikazuje švajcarsko gostoprimstvo i kulinarsku umetnost. Nastavu drže profesionalci iz Švajcarske škole hotelskog menadžmenta. Tokom nedelje ćete se upoznati sa kulinarskim tradicijama iz nekoliko zemalja, nešto što ćete moći da podelite i kod kuće. Ovaj program se predaje na engleskom jeziku.

 

4. Adrenalin Rush (2. jul – 5. avgust)

Ovaj program je dizajniran za studente avanturističkog duha, koji vole izazov. Ovaj izazov je povezan sa okolnom prirodom, sa neverovatnim aktivnostima na otvorenom tokom cele nedelje.

 

5. Discover Switzerland (25. jun - 12. avgust)

Švajcarska ima mnogo toga da ponudi onima koji su znatiželjni o prelepim pejzažima, tradicionalnim planinskim selima i jezerima u školskom regionu koji oduzima dah.

Moduli:

 • Uvod u ugostiteljstvo 

Ovaj uvodni kurs omogućava studentima da bolje razumeju ogromnu temu koja je gostoprimstvo. To je trenutno najbrže rastuća industrija na svetu, sa mnogo mogućnosti za karijeru, u različitim domenima. Tokom vaše nedelje u Swiss Hospitality Clubu, naučićete više o ovoj industriji koja se stalno razvija, njenoj istoriji kao i o aktuelnim dešavanjima u branši. To znanje će vam biti od pomoći kada dođe vreme da započnete svoju karijeru.

 • Liderstvo i preduzetništvo 

U 21. veku tržište rada se veoma brzo razvija. U tom duhu, sve više mladih bira slobodu kao i odgovornost preduzetništva. Na ovom času ćete učiti o životu preduzetnika i stvaranju Vašeg biznisa, po uzoru na najveće biznismene u istoriji. Koristeći teorijsko znanje, imaćete priliku da svoje ideje razvijete u potencijalni projekat. Liderstvo, poznato i kao umetnost uticaja, je nešto što možete naučiti, razviti i savladati! 

 • World of Events 

Ko nikada nije sanjao o palatama, banketima i luksuznim događajima? Ovaj kurs o upravljanju hotelima i događajima je skrojen da uroni studente u ovaj fascinantan svet. Naučićete o upravljanju hotelom visokog standarda, planiranju događaja, a Vaše znanje će biti testirano organizovanjem ceremonije dodele sertifikata na kraju nedelje sa kolegama iz razreda.

 • Opšti kurs engleskog jezika sa pripremama za IELTS

Kursevi engleskog su namenjeni onima koji žele da unaprede svoje jezičke veštine. Tokom nedelje ćete se učiti pravilnoj upotrebi gramatike, usmenog i pismenog razumevanja i rečnika. Za studente koji polažu IELTS ispit, posebna pažnja će biti usmerena na završetak ispita.

 

Programi aktivnosti:

 

1. Aqua Venture (25. jun - 12. avgust)

Smešten na obali Ženevskog jezera, Montreux je idealno mesto za uživanje u aktivnostima vezanim za vodu. Uz ovaj program, uživaćete u nedelji opuštanja sa prijateljima, okruženi zadivljujućim pogledom i zabavnim aktivnostima.

 

2. Discover Switzerland 1&2 (25. jun - 12. avgust)

Ovi programi su namenjeni onima koji žele da saznaju više o prelepoj Švajcarskoj, njenim jezerima i planinama, kao i kulturnom nasleđu.

 

3. Adrenalin Rush (2. jul – 5. avgust)

Ovaj program je dizajniran za studente avanturističkog duha, koji vole izazov. Ovaj izazov je povezan sa okolnom prirodom, sa neverovatnim aktivnostima na otvorenom tokom cele nedelje.
 

Kursevi za Swiss culinary club održavaju se od 25. juna do 12. avgusta ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, ujutru i popodne. Sreda je posvećena izletima po regionu. Činjenica da naši kursevi svake nedelje istražuju različite tipove kulinarskih tradicija, otvara naš program studentima za obuku od 1 do 3 nedelje.
Ovaj uvod u kulinarsku umetnost vodi vas u otkrivanje različitih kulinarskih tradicija. Tokom nedelje ćete naučiti o različitim tehnikama za bezbedan rad u kuhinji, probati novu hranu i naučiti recepte koje ćete podeliti sa prijateljima i porodicom.

 

Prva nedelja je posvećena „evropskoj kuhinji“, od pice do hleba, pa čak i švajcarski fondue.
Druga nedelja vodi vas na turneju kroz naš „kurs svetske kuhinje“.
Treća nedelja je posvećena čokoladi i pecivu, posebno je kreirana za ljubitelje slatkog.
 

CENA KURSA UKLJUČUJE:

 • Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama uključujući puni pansion (polupansion vikendom)
 • 20 sati engleskog, nemačkog ili francuskog nedeljno ili odabrani modul
 • Ispit za utvrđivanje nivoa znanja jezika
 • 1 celodnevna ekskurzija nedeljno
 • Vannastavne aktivnosti (program aktivnosti)
 • Večernje društvene aktivnosti
 • Pristup internetu i školskim objektima
 • 24-časovna telefonska linija za hitne slučajeve

CENE

Swiss Language Club (2 nedelje)  2,750 CHF
Aqua Venture  Uključeno u cenu
Fit and Fast Uključeno u cenu
Swiss Culinary Delights CHF 100 po nedelji
Adrenalin Rush  CHF 200 po nedelji
Discover Switzerland CHF 150 po nedelji
World of Hospitality (2 nedelje)  3, 850 CHF
Aqua Venture Uključeno u cenu
Discover Switzerland 1 Uključeno u cenu
Discover Switzerland 2  Uključeno u cenu
Adrenalin Rush CHF 200 po nedelji
World of Culinary (2 nedelje) 3 850 CHF

 

 

 

Dodatne naplate:

 • Taksa za upis – 125 CHF
 • Zdravstveno osiguranje - 50 CHF (nedeljno) - obavezno za non-EU državljane
 • Transfer – Geneva – Leysin: CHF 190 po pravcu 
 • Transfer – Geneva – Montreux: CHF 175 po pravcu

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popuni formular i zakaži konsultacije sa našim obrazovnim savetnikom.

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.