LETNJI KAMP U KEMBRIDŽU

Učite engleski i provedite leto u univerzitetskom centru Velike Britanije - Kembridžu

LETNJI KAMP U KEMBRIDŽU

LETNJI KAMP U KEMBRIDŽU

Škola

Kursevi se održavaju u dve privatne srednje škole u gradu Cambridge-u - St. Andrew's College i Sancton Wood School koje se nalaze 15 min. pešaka od centra grada i poznatog univerziteta. Škole se nalaze blizu železničke stanice i Botaničke bašte Univerziteta Cambridge. Svako jutro nakon doručka polaznici će do jezičnog centra ići ili pešaka ili autobusom u slučaju da se kurs održava u Sancton Wood School.

Smeštaj

Sobe su jednokrevetne s sopstvenim kupatilom i modernom opremom. Učenicima su na raspolaganju sale za rekreaciju ili sastanke s vršnjacima.

Sport i razonoda 

Polaznici mogu učestvovati u raznim sportovima, fitnesu, jogi i drugim aktivnostima. Uveče se organizuju razne aktivnosti, kao talent show, disco, karaoke, kvizovi itd.

Izleti

Program kursa uključuje dva celodnevna izleta u petak i ponedeljak. Jedan od njih povezan je s predmetom koji se proučava i pomaže polaznicima da što bolje primene usvojeno gradivo. Posećuju se različiti gradovi: Brighton, Bath, Stratford-upon-Avon, Bristol, London.
 

OPŠTE INFORMACIJE

Uzrast: 15-17 godina
Smeštaj: učenički dom
Nastava:  25 sati akademskog sadržaja nedeljno
Datum održavanja:  7. jul – 4. avgust
Trajanje: 2 ili 4 nedelje
Grupe: do 15 polaznika
Potreban nivo predznanja: B1
   

 

KURSEVI JEZIKA

Pripreme za studije medicine u Velikoj Britaniji i Europi

Na kursu koji priprema polaznike da jednoga dana budu studenti medicine u Velikoj Britaniji ili negde drugde u Europi ili svetu, razvijaju se praktične veštine, medicinsko znanje i engleski jezik povezan sa specifičnim vokabularom struke. Polaznici će prolaziti kroz načine studiranja medicine na prestižnim univerzitetima u UK (posebno na Univerzitetu Cambridge i Univerzitetu Oxford), ali će i tokom kursa prolaziti kroz kurs prve pomoći. Osim teorije i prakse, polaznici će učiti kako da medicinu sagledaju iz šireg i etičkog konteksta i uči će kako da razvijaju kritičko razmišljanje i razumevanje problema u javnom zdravstvu.

 

Šta ćete naučiti:

 • Predmetne oblasti koje su fundamentalne za medicinu
 • Dodatne informacije o oblastima uključujući patologiju, histologiju, biohemiju i epidemiologiju.
 • Profesionalne veštine 21. veka kroz timske istraživačke inicijative
 • Poboljšane sposobnosti javnog govora i prezentacije
 • Pisanje motivacionog pisma i priprema za intervjue
 • Kompletna uputstva za prvu pomoć

Prirodne nauke

Kurs koji se fokusira na prirodne nauke je savršen za polaznike koji žele da nauče kako funkcioniše svet. Tokom kursa polaznici će prolaziti kroz kurikulume tri predmeta: hemije, fizike i biologije te razvijati engleski vokabular povezan s tim predmetima.

Kurs uključuje dva jednonedeljna naučna projekta u kojima ćete svoje učenje sprovesti u delo u zajedničkom nastojanju da rešite globalna naučna pitanja 21. veka. Takođe ćete imati priliku da se sretnete sa stručnjacima iz oblasti nauke i posetite uživo, radne laboratorije kao deo našeg programa Industry Experience.
 

Inženjerstvo

Letnji kurs inženjerske škole je dizajniran za učenike koji žele da razviju svoje razumevanje termodinamike, mašinstva, dinamike fluida, aerodinamike i elektromagnetizma kroz seminare, predavanja i radionice u univerzitetskom stilu.

Pošto je inženjering presek inovacija, dizajna i konstrukcije, učenici primenjuju ove principe kroz analizu konstrukcije mostova, zgrada, elektronskih kola i mehaničkog dizajna.

Poslovanje

Ovaj je kurs osmišljen za mlade poslovne ljude budućnosti. Polaznici će razvijati svoje jezičke veštine uporedo sa poslovnim veštinama i najnovijim poslovnim praksama. U okviru programa ovog kursa, polaznici će izraditi i biznis plan za novu start-up kompaniju. Program nudi i praktično obučavanje poslovnih veština, sa fokusom na oblasti kao što su javni govor, saradnja i kreativno razmišljanje, takođe imate priliku da iskusite teoriju poslovanja na delu iz unutrašnjosti aktivne kompanije, u smislu menadžmenta, finansija i marketinga.

Kurs se izvodi u dinamičnoj mešavini tipova lekcija kao što su seminari i predavanja, sa coaching sesijama za podršku vašoj univerzitetskoj prijavi.


 

Psihologija

Ovog leta možete steći dragoceno akademsko iskustvo razumevanjem fundamentalnih koncepata psihologije.

Uz uzbudljive projekte Time to Shine, takođe ćete dobiti priliku da razvijete svoje veštine kritičkog razmišljanja, efikasnog istraživanja i predstavljanja. 

Učeći sa decom iz celog sveta u jednom od najpoznatijih univerzitetskih gradova na svetu, napustićete Kembridž sa inspirativnim uspomenama na koje možete da se osvrnete dok napredujete u oblasti psihologije.

 

Šta ćete naučiti: 

 • Razviti razumevanje glavnih oblasti studija u okviru psihologije.
 • Saznajte kako se psihologija koristi u raznim oblastima, kao što su sociologija, marketing i zdravstvo.
 • Razviti teorijsko i praktično razumevanje tehnika koje se koriste u kliničkoj psihologiji, uključujući neuropsihologiju.
 • Učestvovati u projektu Time to Shine, u kojem ćete Vi i Vaši drugovi iz razreda proizvesti niz bihevioralnih eksperimenata kako biste otkrili kako na um mogu uticati podsvesni faktori.
   

Arhitektura

Dvonedeljni program je dizajniran za učenike koji traže zanimljiv uvod u studije arhitekture, koji će pomoći u postavljanju temelja za uzbudljivu buduću karijeru u industriji. Razvijte svoje razumevanje arhitekture učestvujući u grupnim projektima Time to Shine. Ovde ćete iskoristiti znanje o predmetima koje ste proučavali na kursu dok blisko sarađujete sa svojim kolegama iz razreda kako biste isporučili sopstvene prezentacije. Od inspiracije arhitekturom prošlosti do dizajniranja nacrta budućnosti, kurs arhitekture je dizajniran da Vam pomogne da se najbolje pripremite za izazove koji su pred vama.

 

Šta ćete naučiti: 

 

 • Razvićete sposobnost crtanja arhitektonskih nacrta.
 • Naučiti kako arhitektura uključuje oblasti nauke i umetnosti za proizvodnju arhitektonskih dizajna.
 • Naučiti o arhitekturi kroz proučavanje glavnih dela i pravaca u istoriji arhitekture.

Umetnost i dizajn

Tokom ovog dvonedeljnog programa naučićete:

 

Osnovni principi: Učenici će naučiti osnovne principe umetnosti i dizajna, uključujući kompoziciju, teoriju boja i perspektivu.


Istraživanje medija: Učenici će eksperimentisati sa različitim umetničkim medijima i tehnikama, od slikarstva i skulpture do digitalne umetnosti.


Kreativni izraz: Kurs podstiče učenike da istraže svoje jedinstvene kreativne glasove i razviju svoj lični umetnički stil.


Istorija umetnosti i kontekst: Učenici će steći razumevanje istorijskog i kulturnog konteksta umetnosti, obogaćujući svoje poštovanje prema svetu umetnosti.


Razvoj portfolija: Do kraja kursa, učenici će imati portfolio svojih radova koji odražava njihov umetnički rast i kreativnost. Razvijaće i primenjivati osnovne veštine 21. veka kroz zabavne i zanimljive lekcije, uključujući kritičko razmišljanje, komunikaciju, kreativnost i saradnju.

CENA KURSA UKLJUČUJE:

 • Smeštaj u učeničkom domu
 • Pun pansion
 • 25 sati akademskog sadržaja nedeljno
 • Ispit za određivanje nivoa znanja, korišćenje nastavnih materijala i potvrdu o završenom kursu
 • Ekskurzije (uključeni prevoz i ulaznice)
 • Zabavni program u popodnevnim i večernjim satima
 • Korištenje Wi-Fi-ja
 • Stalni nadzor polaznika
 • UK SIM kartica
 • Zdravstveno osiguranje
 • 24-satni telefon za hitne slučajeve
 • Pranje veša i majica Cambridge College Summer School

CENE

KURS 2 NEDELJE
Medicina £4,900
Prirodne nauke £4,900
Inženjerstvo £4,900
Poslovanje £4,900
Psihologija £4,900
Arhitektura £4,900
Umetnost i dizajn £4,900

 

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popuni formular i zakaži konsultacije sa našim obrazovnim savetnikom.

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.