Učenje stranog jezika u švajcarskim Alpima nikad nije bilo pristupačnije

23.01.2024

Ostvarite 20% popusta na odabrane kurseve u letnje kampove u Švajcarskoj samo do 2. februara u okviru „Swiss Week-a“ na IntegralEdu!


Konsultantska mreža za obrazovanje Integraledu, poziva sve zainteresovane za učenje stranih jezika u letnjim kampovima u Švajcarskoj, da ne propuste „Nedelju Švajcarske“ promotivni period, koji će trajati od 29. januara do 2. februara. Tokom ovog perioda će zainteresovane porodice moći da ostvare popuste do dvadeset odsto na letnje kampove u Švajcarskoj , ali i da zakažu besplatne konsultacije sa stručnim savetnicima za obrazovanje. „Nedelja Švajcarske“ obuhvata specijalni izbor kurseva sprovode neke od najuglednijih obrazovnih institucija u Švajcarskoj među kojima su: letnji kamp TASIS u Luganu , elitna srednja škola i internat “Lysee Saint-Charles”, Copperfield International School“, Leysin, letnji kampovi u organizaciji “Swiss Education Group-e”, kao i privatna srednja škola “Aiglon College”.


Sa četiri zvanična jezika, ali i nekim od najprestižnijih obrazovnih institucija u Evropi i svetu,  Švajcarska je tradicionalno omiljena destinacija za školovanje u inostranstvu, ali i za letnje kampove. Sticanje novih poznanstava sa učenicima iz različitih krajeva sveta, vreme u predivnom prirodnom okruženju, kao i zanimljivi kursevi poput kuvanja, paljenja logorske vatre, umetničkih i naučnih kurseva, a rađeni najmodernijim obrazovnim programima i najvišim svetskim standardima; u dosadašnjoj praksi se pokazalo kao nezaboravno iskustvo za đake osnovnih i srednjih škola, a i kao dobra priprema za decu koja razmatraju dalje školovanje u inostranstvu. 


„U ponudi će biti kursevi za učenje engleskog, francuskog, italijanskog i nemačkog jezika. Kad govorimo o učenicima iz Srbije koji se najčešće opredeljuju za letnje kampove, to su uglavnom đaci od trinaest, četrnaest godina i stariji, mada ima i đaka iz mlađih razreda osnovne škole. Sve zavisi od odluke porodice.“, objasnila je Veselina Todorova, savetnica za obrazovanje Integraledu.  


Tokom promotivnog perioda „Nedelje Švajcarske“, koji organizuje Integraledu, održaće se i gostovanje predstavnika uglednog švajcarskog internata Copperfield International School, 1. februara u hotelu Mama Shelter u Beogradu, u periodu od 17h do 19h, što će biti odlična prilika za zainteresovane porodice da se bolje upoznaju sa edukativnim modelima ove istaknute ustanove, ali i sa njihovim načinom života i rada. 


„Ovaj događaj će biti jedna vrsta dodatka, zato što će posetioci iz prve ruke moći da se informišu i o detaljima u vezi sa odlaskom u Švajcarsku u cilju sticanja srednjoškolskog obrazovanja“, zaključila je Veselina Todorova, i pozvala sve zainteresovane da više informacija kontaktirajte kancelariju Integral Edu-a putem mejla b.ludoski@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 93.

Povezane vesti

Kursevi jezika u inostranstvu - 8 saveta za rodite...

Postoje brojni Letnji kampovi za različite potrebe i želje. Zaista postoji nešto za svakoga. Akademski kampovi, sportski kampovi, engleski kampovi, nemački kampovi, francuski kampovi, avan...
16.03.2024 Vidi više

Letnji kampovi u inostranstvu sa pratnjom

Bez obzira na to koji tip letnjeg kampa izaberete, koristi stečene takvim iskustvom ogromne su, a neke od njih opisane su u ovom članku. Grupa sa zajedničkim snovima i interesima, sa kojom istražujet...
14.12.2023 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.