Započni prijavu na univerzitet do 31. Avgusta i dobićeš 50 evra popusta na usluge prijave

28.07.2022

Ako su tvoji snovi o uspešnoj budućnosti vezani za kvalitetno i praktično obrazovanje, fakultet u inostranstvu je najbolja odluka za tebe!


U koliko planiraš da stekneš diplomu u inostranstvu, ali ne znaš odakle da počneš ili imaš mnogo pitanja,iskusni mentori IntegralEdu-a će biti uz tebe na svakom koraku procesa za uspešnu prijavu i zagarantovan upis na željeni univerzitet.

!!! Započni aplikaciju sa IntegralEdu do 31. AVGUSTA i dobićeš 50 EVRA POPUSTA na usluge prijave.

ZAŠTO SE PRIJAVITI SADA?

Prijem na univerzitet iz snova je složen proces koji uključuje informisane odluke, poštovanje rokova i specifične zahteve. Pored uštede novca, rano prijavljivanje i rad sa profesionalnim konsultantom pomoći će ti da odabeš programe koji ti najviše odgovaraju, pripremiš se na najbolji način, budeš ispred konkurencije i garantuje ti prijem i smeštaj.

Imaj na umu da mnogi visoko rangirani univerziteti (posebno u Velikoj Britaniji) zatvaraju proces prijave za svoje najtraženije studijske programe zbog velikog interesovanja ranije i rana prijava će ti garantovati pristup željenom studijskom programu.

Tvoja prijava na bilo koji univerzitet u inostranstvu može se obaviti brzo, lako i mirno uz pomoć obrazovnih stručnjaka iz IntegralEDU!

ZAŠTO SA NAMA?

Kvalitetno visoko obrazovanje je preduslov za uspešnu profesionalnu realizaciju, zbog čega su informisani izvor i stručna pomoć izuzetno važni. Sa skoro 30 godina iskustva i kancelarijama u 5 zemalja, pomogli smo više od 15 000 kandidata u poslednjih 30 godina na putu do najprikladnijeg obrazovanja na željenom univerzitetu u inostranstvu.

KAKO MI POMAŽEMO?

 • Besplatne konsultacije, pojedinačno savetovanje i definisanje prioriteta
 • Pomoć prilikom izbora odgovarajućeg univerziteta i studijskog programa
 • Informisanje o uslovima, potrebnim dokumentima i rokovima za podnošenje prijave
 • Upoznavanje s procedurom prijave na univerzitet
 • Usmeravanje pri odabiru studijskog programa i univerziteta
 • Procenjivanje papira za prijavu – CV-a, motivacionog pisma, preporuke
 • Popunjavanje prijave
 • Podnošenje prijave na do pet partnerskih univerziteta (ili pet studijskih programa)
 • Pomoć pri komunikaciji sa univerzitetom u ime studenta
 • Praćenje rokova za podnošenje prijave/rokova za upis
 • Potvrda upisnog mesta
 • Konsultacije i pomoć pri prijavi za školarine i studentske zajmove (gde postoje u ponudi)
 • Prijava za univerzitetski smeštaj (vredi samo ako univerzitet nudi mogućnost smeštaja na kampusu) davanje finalnih smernica pre odlaska (pre-departure meeting)
 • Pomoć pri poseti univerziteta za Open day
 • Pomoć pri organizovanju puta – leta, hotela, transfera i td.

Zakaži besplatno savetovanje sa našim iskusnim konsultantima i razgovaraj o svemu što te interesuje – od izbora pravih predmeta i studijskih programa, preko pripreme za uspešnu aplikaciju na željene univerzitete, do smeštaja i dobijanja studentske vize. Naš tim ti može obezbediti pomoć u svakom koraku.

Kontaktiraj kancelariju Integral Edu-a putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovi na 060 062 28 92 ili 011 440 45 53.

ZAKAŽI BESPLATNE KONSULTACIJE

Povezane vesti

Studiraj u Velikoj Britaniji osnovne studije sa st...

Univerzitet Hull podržava međunarodne studente koji osnovne studije u septembru 2023. sa 2 velikodušne stipendije do 9000 GBP za sve 3 godine studija: Fairer Future Global Scholarship: 50%...
22.03.2023 Vidi više

POTREBAN SI NAM - Pridružite se našem #DreamTeam-u

Da li želiš da provedeš dan kao asistent predstavnicima univerziteta i škola koji će izlagati na sajmu? Ako želiš da budeš deo najboljeg tima volontera i da razvije&...
11.10.2022 Vidi više

World Education Fair, 29. Septembar - Virtuelni sa...

World Education Fair Sajam Obrazovanja u virtuelnom obliku! Gde učenici, studenti i njihovi roditelji iz cele Srbije imaju priliku da online upoznaju predstavnike inostranih univerziteta iz udobnosti...
05.09.2022 Vidi više

Prednosti rane prijave na univerzitete u inostrans...

Upisivanje studija u inostranstvu je velika i važna odluka koja podrazumeva istraživanje i detaljne informacije o studijskim programima i univerzitetima u inostranstvu, prikupljanje i pripremu potrebn...
30.06.2022 Vidi više

7 razloga zašto upisati studije medicine

1. Odlični izgledi zaposlenja nakon diplomiranja Pogledaj našu tabelu lige predmeta Medicine i videćeš da studenti na većini univerziteta ulaze u profesionalni radni odnos u roku od &...
16.06.2022 Vidi više

Studiranje u Nemačkoj na engleskom za samo 349 EUR...

Da li tražite moderan univerzitet koji vam nudi studije baš po meri? Međunarodni univerzitet IU u Nemačkoj, nudi idealne uslove za ostvarivanje Vaših profesionalnih ciljeva. I tačno onak...
15.06.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.