Unapredi svoju karijeru sa master diplomom sa prestižnih univerziteta iz Velike Britanije!
Master studije u Velikoj Britaniji traju godinu dana i mogu se upisati posle 3 godine osnovnih studija. Studenti master studija mogu ostati u Velikoj Britaniji 2 godine nakon diplomiranja.


Mnogi britanski univerziteti nude velikodušne stipendije za strane studente i do 100% školarine, pa se master diploma sa međunarodnog univerziteta može steći faktički bez naknade (besplatno).


U nastavku možete saznati više o 5 najpopularnijih master programa u Velikoj Britaniji:

MSc International Business

MSc International Business osmišljen je kao nadogradnja teorije i znanja naučenih tokom osnovnih studija zajedno sa stečenim iskustvom. Ovakav kontinuirani razvoj omogućava studentima specijalizaciju u internacionalnom poslovanju i osposobljava ih za rad u različitim kompanijama. Osobe koje završe ove studije usavršavaju se i razvijaju karijere u raznim multinacionalnim kompanijama, menadžmentu, konsaltingu i vladinim organizacijama.

MBA

Master of Business Administration (MBA) internacionalno je priznata poslovna kvalifikacija. U mnogim svetski poznatim i važnim organizacijama MBA diploma smatra se svojevrsnim pasošem koji studenti moraju da steknu kako bi poboljšali svoje menadžersku perspektivu/karijeru u svetu obeleženom jakom konkurencijom, novim tehnološkim skokovima, kontinuiranim promenama, društveno odgovornim poslovanjem, etičkim i održivim poslovnim upravljanjem, brzim i nepredvidivim promenama i sveprisutnom globalizacijom u poslovanju.

MSc Banking and Finance

Master studije Banking and Finance idealne su za sve one koji planiraju karijeru u promenljivom i brzorastućem sektoru bankarstva i finansija. Ove studije omogućuju studentima dublje poznavanje sadržaja i upoznavanje s nedavnim razvojem u bankarstvu i finansijama od korporativne do globalne perspektive.

MSc Computer Science

Master studije iz računarstva od posebne su važnosti svima koji su završili osnovne studije iz ove oblasti i žele da nastave sa usavršavanjem svojih sposobnosti. Karijere u kojima se može raditi nakon završetka ovih studija:

• programer;

• konsultant softvera;

• dizajner softvera;

• analitičar sistema.

Postoji mogućnost i za nastavak obrazovanja na doktorskim studijama.

MSc International Marketing

Master studije međunarodnog marketinga imaju za cilj da predstave i razviju savremeni pogled na međunarodno tržište i ključne zadatke u uspešnom međunarodnom marketingu. Studenti izučavaju oblasti kao što su analiza i istraživanje u međunarodnom okruženju, izrada i sprovođenje pojedinih međunarodnih marketinških aktivnosti i strategija. Međunarodni marketing su prave studije za sve one koji žele razvoj karijere u multinacionalnim kompanijama ili žele da istraže mogućnosti lakšeg zapošljavanja u inostranstvu na mestima kao što su upravljanje robnom markom, kreativno oglašavanje i slično.


Pridruži se virtualnom događaju Master studije u inostranstvu 16. februara od 15 do 18 sati i informišite se o mogućnosti upisa vrhunskih diplomskih studija u Velikoj Britaniji.


Upoznaj popularne britanske univerzitete i master programe koje nude:


⚡University of Hull

⚡University of Wolverhampton

⚡University of East London

⚡Brunel University London

⚡Middlesex University London

⚡Solent University

⚡Keele University

⚡Northumbria University

⚡University of NorthamptonNABAVITE BESPLATNU ULAZNICU OVDE


Za sve detalje o akademskim programima, procesu apliciranja, cenama školarine, potencijalnim stipendijama, kontaktirajte kancelariju Integral Edu na 060 062 28 92 ili nam pišite na info@integraledu.rs.


Istaknute Objave
Najnovije Objave