Pravo na rad za sve srpske studente nakon završetka studija u Velikoj Britaniji!


Britanska vlada je donela promene u svojoj politici prema internacionalnim studentima i odlučila da će nova PSW visa biti dostupna svima koji uspešno završe osnovne ili post-diplomske studije na univerzitetima u ovoj državi. Vreme trajanja ove radne vize je dve godine.

Odlučeno je da neće biti ograničenja u broju aplikacija za ovu radnu vizu, a svi diplomci imaće pravo da rade i traže poslove na svim nivoima, bez obzira na obrazovanje. Važno je napomenuti da se ova odluka odnosi na sve buduće studente i da će se aktivno primenjivati od akademske 2020/21 godine.

Ukoliko planirate studije u Velikoj Britaniji, Integral Edu vam može pronaći akademski program po želji, pomoći oko prikupljanja dokumentacije, procesa prijave na fakultet, dobijanja vize, nalaženja smeštaja, avio karata i svih drugih praktičnih stvari koje su deo odlaska na studije u inostranstvo.

Za više informacija pozovite nas na 011 401 0227 ili nam pišite na info@integraledu.rs

👉Prijave na sve naše partnerske univerzitete potpuno su besplatne -master studije, osnovne studije, MBA, stipendije za studiranje u inostranstvu!

<<Prijavite se za besplatno savetovanje! >>

Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive