Fontys Univerzitet - Besplatni vebinar MSc in Business & Management, 14.april


Steknite i britansku i holandsku MASTER diplomu za samo godinu dana! 

Želiš da studiraš u inostranstvu ali ne možeš da se odlučiš između Velike Britanije i Holandije?

Fontys ti nudi savršeno rešenje – jednogodišnji master program u saradnji sa britanskim univerzitetom Plymouth.

Master diploma nejvećeg holandskog univerziteta u saradnji sa univerzitetom Plymouth je sjajan način da unaprediš svoje šanse za zapošljavanje. Dobićeš britansku master diplomu studirajući na dva kampusa - Fontys univerziteta u Venlou i Plymouth univerziteta u Velikoj Britaniji.

Programi na kojima je moguće steći britansku diplomu master studija su:

  • MSc in Business and Management (MBM, full-time)

Navedeni magistarski programi dizajnirani su za diplomce iz oblasti studija logistike /biznisa , koji žele da steknu znanje, tehničku stručnost i samopouzdanje da postanu visoko kvalifikovani i samodovoljni profesionalci. Studirajući na dva univerziteta u dve zemlje, Fontys (Holandija) i University of Plymouth (Velika Britanija), studenti stiču britansku master diplomu akademskih studija , u trajanju od 12 meseci.

  • MSc in International Logistics/ Procurement/ Operations Management & Supply Chain (full-time)

Ovaj master program dizajniran je za nove i nedavno diplomirane studente iz bilo koje discipline, sa malo ili nimalo radnog iskustva koji žele da steknu poslovnu i menadžersku kvalifikaciju za karijeru u upravljanju na strateškom nivou. Studirajući na dva univerziteta u dve zemlje, Fontys (Holandija) i University of Plymouth (Velika Britanija), studenti stiču britansku master diplomu akademskih studija ,u roku od 12 meseci.

Besplatni vebinar "MSc in Business & Management" 14.april, 10: 00 - 11:00

Na ovom webinar-u imaćete priliku da saznate više o master programu ‘Science in Business and Management’. Bićete u mogućnosti da postavljate pitanja, jer će dr Patrick Szillat odgovarati na njih odmah. Veoma se raduje što će vas upoznati onlajn.


Pridruži se Fontys besplatnom vebinaru 14. aprila i komuniciraj sa predavačima uživo

Registrujte se ovde >>

Ako još uvek niste odlučili koji master želite da upišete, kontaktirajte naše obrazovne savetnike . Naše usluge su potpuno besplatne za sve buduće studente koji izaberu jedan od naših partnerskih univerziteta u inostranstvu.

👉Prijave na sve naše partnerske univerzitete potpuno su besplatne -master studije, osnovne studije, MBA, stipendije za studiranje u inostranstvu! 

Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive