Studiranje u Holandiji - Join the Digital Discovery Day by Saxion University!


Da li ste spremni da postanete heroj svoje budućnosti? Otkrijte svoju budućnost u Saksionu!?Digital Discovery Day by Saxion University


Sa zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite Danu digitalnog otkrića koji organizuje Univerzitet Saksion. Dan digitalnog otkrića 4. februara je savršen način da otkrijete svoju moguću budućnost u Saksionu online. Da li želite da istražite koji studijski program vam najviše odgovara? Da li vas zanimaju objekti u Saksionu? Da li biste želeli da saznate više o studentskom životu? Ili vam je potrebna pomoć oko praktičnih stvari? Čuvamo vam leđa!


O Univerzitetu Saksion


Univerzitet primenjenih nauka Saksion je jedna od najvećih institucija visokog obrazovanja u Holandiji, sa blizu 27.000 studenata (i još uvek raste!) i nudi preko 70 međunarodnih studijskih programa u oblastima kao što su arheologija, finansije, pravo, inženjerstvo, ugostiteljstvo, biznis, IT, broadcasting, zdravstvo i digitalni mediji.

Kvalitet obrazovanja u Saksionu prati holandsko Ministarstvo prosvete, kulture i nauke i akreditovano je od nekoliko međunarodnih tela, tako da je sve to garancija da programi zadovoljavaju visoke standarde.


REGISTRUJTE SE SADA


Ukoliko ste zainteresovani da čujete više o studiranju u Holandiji, rokovima za prijavu i finansijskim detaljima, prijavite se za besplatno savetovanje! Kontaktirajte kancelariju Integral Edu-a putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 92

Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive