LETNJI KAMP U BEČU (GRUPA)

Za decu od 12-17 godina


 

LETNJI KAMP U BEČU (GRUPA)

LETNJI KAMP U BEČU (GRUPA)

Škola

Kurs se održava u elitnoj privatnoj srednjoj školi i internatu koju je osnovala Marija Terezija u centru Beča, odakle se peške stiže do svih glavnih atrakcija Beča. U centru školskog kampusa nalazi se park u kome se održavaju sportske i popodnevne aktivnosti. U parku se nalazi fudbalski teren, teniski teren, teren za odbojku i višenamenski sportski teren. Kako je ova škola ujedno i internat, domovi i školska menza se nalaze u istoj zgradi, a učenicima je potrebno samo da se spuste u prizemlje.

Smeštaj

Standardni smeštaj je u sobama od 4 do 6 ležaja, a kupatilo i toaletima na spratu. Takođe, mali je broj trokrevetnih i četvorokrevetnih tzv superior sobe koje imaju sopstveno kupatilo i dostupne su uz doplatu (ako ima mesta). Devojčice i dečaci su smešteni u odvojenim delovima školskog kampusa i ulazak u prostorije nije dozvoljen. Svetla se gase u 22 časa, a učesnici su sve vreme pod nadzorom. Studenti van kampusa mogu izlaziti u grupama od najmanje troje, uz izričitu dozvolu roditelja.
Obroci se služe u školskoj menzi, za doručak imaju švedski sto - puter, hleb, marmelada, salama, sir, kafa, čaj, topla čokolada itd. Za ručak uvek postoje 3 menija, a nekoliko puta nedeljno i posuđe sa kašikom. Večera može biti i hladna i topla, u zavisnosti od dana, a jednom nedeljno je roštilj za večeru. Posebne vrste ishrane (bez glutena, vegetarijanska itd.) dostupne su uz doplatu.

Aktivnosti

Svakog dana nakon ručka, učesnici idu na razne aktivnosti. Od sportskih aktivnosti u ponudi su odbojka na pesku, fudbal, košarka, plivanje jednom nedeljno, stoni tenis, šetnja Dunavom itd. Od kreativnih radionica organizuju se radionice izrade raznih predmeta, slikarske, muzičke, plesne radionice. Takođe, škola organizuje časove Bečkog valcera i kulturološke kvizove gde deca uče o austrijskoj kulturi.
Uveče se organizuje gledanje filmova, potraga za blagom, karaoke, roštiljanje, diskoteke, šetnje - Beč noću itd.
 


 

Opšte informacije

Uzrast:  12-17 godina
Smeštaj: na kampusu
Nastava: 20 školskih časova nedeljno
Održava se: od 14. jula do 27. jula
Trajanje: 2 nedelje
   

 

KURS

KURS

Prvog dana polaznici pišu interni inicijalni ispit, po kome se potom svrstavaju u jezičke grupe kako bi napredovali zajedno sa polaznicima koji znaju koliko i oni. Kurs se održava u jutarnjim časovima, a na raspolaganju je 20 školskih časova nemačkog jezika nedeljno. Pokrivaju se veštine slušanja, pisanja, razumevanja, sa posebnim akcentom na razviću komunikacijskih veština.
 

CENA KURSA UKLJUČUJE:

 • Vođu grupe
 • Smeštaj u školskom kampusu i pun pansion
 • 20 školskih časova nemačkog nedeljno
 • Početni ispit za određivanje nivoa znanja
 • Nastavni materijali
 • Potvrda o završenom kursu
 • Kulturološke aktivnosti
 • Zabavni program u popodnevnim i večernjim satima
 • Korišćenje interneta
 • Stalni nadzor učenika
 • Telefon za hitne slučajeve

CENE

KURS 2 NEDELJE
20 šk.časova nedeljno  € 2490

 

 

SUMMER SCHOOL ACTILINGUA

GALERIJA

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popuni formular i zakaži konsultacije sa našim obrazovnim savetnikom.

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.