Studirajte na Ričmondu, Američkom internacionalnom univerzitetu u Londonu, i dobijte dve diplome – e


Stipendije sa srpske studente – do 4.500 britanskih funti od samog univerziteta (Richmond University in London).

Po prvi put, srpski studenti imaće priliku da iskoriste dve vrste stipendija:

1. Chancellor's 2019 Scholarship – 4.500 britanskih funti

Zahtev za srpske studente: - Diploma o stečenom srednjem obrazovanju – 4.2

2. Presidential 2019 Scholarship - 3.500 britanskih funti

Zahtev za srpske studente: - Diploma o stečenom srednjem obrazovanju - 4

5 razloga zašto izabrati Richmond, The American International University in London:

jer nudi dve diplome – akreditovane u Sjedinjenim Američkim Državama i u Velikoj Britaniji, i za osnovne i za master studije • jer obezbeđuje stipendije za međunarodne studente u iznosu do 4.500 britanskih funti za osnovne studije kao i stipendije u iznosu do 10% popusta na školarinu • jer obezbeđuje stažiranje u Velikoj Britaniji i van njejer nudi fleksibilni američki sistem studiranja – liberal arts system – gde studenti mogu da odaberu više sati za studije (u proseku 15 sati nedeljno) za razliku od ostalih britanskih univerziteta • iskustvo studiranja na oba univerzitetska kampusa (Ričmond i Kensington), pri čemu je smeštaj u prvoj godini studija zagarantovan

Iskoristite novu mogućnost stipendija!

Ričmond je međunarodni američki univerzitet, osnovan 1972. Smešten je u zapadnom delu Londona i poseduje dva kampusa – na Ričmond Hilu i blizu ulice Kensington High Street. Od 1981. univerzitet nudi američke diplome akreditovane od strane MSCHE (Middle States Commission for Higher Education). Odnedavno, Ričmondu je takođe dodeljena i engleska diploma. U avgustu 2018. univerzitet je dobio pravo da svojim studentima ponudi akreditovane diplome Velike Britanije i time je postao prvi i jedini univerzitet u Velikoj Britaniji koji dodeljuje dve diplome.

Prema akademskim standardima privatnih institucija, univerzitet je jedinstven po svom nastavnom pristupu koji kombinuje američki sistem, tzv. liberal arts system i britanske standarde visokog obrazovanja. Jedna od prednosti koje ovaj univerzitet nudi svojim studentima jeste da obezbeđuje akademsku nastavu i vreme nastave (u proseku 15 sati nedeljno), za razliku od svih ostalih britanskih univerziteta, kao i to da se fokusira na međunarodne mogućnosti za svoje studente: obezbeđuje staževe i programe razmene na svojim kampusima u Italiji (Rim i Firenca).

Ako ste zainteresovani za to da postanete student na Ričmondu, Američkom internacionalnom univerzitetu u Londonu, i iskoristite prednost novih stipendija, kontaktirajte nas na e-mail: info@integraledu.rs ili zakažite termin za svoje besplatne konsultacije sa našim iskusnim savetnicima.

Prijavite se za besplatno savetovanje! >>


Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive