Kako da se pripremim za svoju budućnost sa 16 godina? Swiss Education Group profiliše buduće lidere!

23.01.2023

31. Januar, 15:00 h, Zoom Webinar by Kristina Kirilova - Regional manager, Swiss Education Group


Kada ste u srednjoj školi, verovatno vrlo često čujete pitanje „Šta želiš da budeš kada odrasteš?" Odgovor je jednostavan: „Želim da imam dobar posao koji uživam da radim, da zarađujem dobar novac, da imam dobar balans između života i posla“.

Verovatno mislite da imate sve vreme na svetu u srednjoj školi da odlučite šta želite da radite nakon mature. Ali, istina je, srednjoškolske godine prolaze brzo, zbog čega što ranije počnete da planirate i pripremate se, to je bolje.

I da, znamo da ćete se možda mnogo puta predomisliti dok birate karijeru, ali važno je da barem imate početnu ideju na umu kako biste se kretali u pravom smeru.

Uz više slobodnog vremena, manje akademskih obaveza i nekoliko korisnih saveta naših stručnjaka, letnji raspust može biti Vaša najbolja prilika da istražite, precizirate i postavite ciljeve koji će Vam pomoći da planirate sjajnu budućnost.

Da bismo Vam olakšali i pomogli da pronađete korisne savete, pozivamo Vas da se pridružite webinaru, čiji je domaćin Swiss Education Group 31. januara. Tokom webinara ćemo dati smernice i predloge kako da napravite prve korake u život odraslih.

HOW TEENS CAN PREPARE FOR A GLOBAL FUTURE CAREER?

Kristina Kirilova - Regional manager, Swiss Education Group

31.JANUAR, 15:00 - 16:00 h, ZOOM WEBINAR

 

 

 

Tokom webinara saznaćete više o tome kako letnji kampovi mogu poboljšati Vaše verbalne i liderske veštine i mogu Vam pomoći da odlučite koja je karijera najbolja za Vas. Letnji kamp u Swiss Education Group – uspešan akademski put ka globalnoj budućoj karijeri.

 

PRIJAVA ZA WEBINAR Ovde

 

 

O Swiss Education Group

Swiss Education Group (SEG) je najveći privatni edukator u Švajcarskoj. Trenutno vode 4 od najboljih svetskih ugostiteljskih školi i imaju više od 6.000 učenika upisanih na njihove kurseve. Sa skoro 40 godina iskustva u obrazovanju u ugostiteljstvu, biznisu i kulinarstvu, oni su čvrsto ukorenjeni u velikoj tradiciji švajcarskog gostoprimstva. SEG je posvećen pružanju liderskih i preduzetničkih veština koje su potrebne kako bi se napredovalo u ugostiteljskoj industriji i šire. Nudimo širok spektar kurseva ugostiteljskog obrazovanja, uključujući osnovne i master studije. Nudimo i kratke stručne kurseve, tako da studenti mogu izabrati program koji je specifičan za njihove individualne potrebe i profesionalna interesovanja.

 

Povezane vesti

Kursevi jezika u inostranstvu - 8 saveta za rodite...

Postoje brojni Letnji kampovi za različite potrebe i želje. Zaista postoji nešto za svakoga. Akademski kampovi, sportski kampovi, engleski kampovi, nemački kampovi, francuski kampovi, avan...
16.03.2024 Vidi više

Letnji kampovi u inostranstvu sa pratnjom

Bez obzira na to koji tip letnjeg kampa izaberete, koristi stečene takvim iskustvom ogromne su, a neke od njih opisane su u ovom članku. Grupa sa zajedničkim snovima i interesima, sa kojom istražujet...
14.12.2023 Vidi više

POTREBAN SI NAM - Pridružite se našem #DreamTeam-u

Da li želiš da provedeš dan kao asistent predstavnicima univerziteta i škola koji će izlagati na sajmu? Ako želiš da budeš deo najboljeg tima volontera i da razvije&...
11.10.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.