Leto 2022 - vreme za neke dugo očekivane, neverovatne, pozitivne životne promene

12.04.2022

Iskoristite mogućnosti za učenje i eksperimentisanje u neverovatnom okruženju letnjeg jezičkog kampa, gde će vaši tinejdžeri provesti nezaboravno vreme, dobiti motivaciju za učenje i povećati samopouzdanje i nezavisnost.


Kako se letnja sezona brzo približava, već se radujemo nekim novim uzbudljivim letnjim opcijama. Leto je savršeno vreme za tinejdžere da poboljšaju znanje jezika u kampu gde će biti svakodnevno okruženi jezikom koji žele da unaprede. Ništa se ne može uporediti sa takvim učenjem jezika. Letnji jezički kampovi su izuzetne mogućnosti za otkrivanje i istraživanje smislenog učenja, kroz živu interakciju i društvene aktivnosti.

Trenutna pandemija koronavirusa imala je dubok uticaj, ne samo na zdravlje ljudi, već i na to kako oni uče, rade i žive. Nedostatkom socijalnog kontakta mnogi učenici su izgubili osećaj pripadnosti školskoj zajednici i motivaciju za učenje u novonastalim okolnostima. Bez motivacije učenje može oslabiti, stoga pomozite detetu da povrati motivaciju učešćem u letnjem jezičkom kampu.

Spontanost, brze promene, život u složenom svetu - tokom jezičkog letnjeg kampa tinejdžeri imaju sjajnu priliku da preispitaju i rekalibrišu iskustva, steknu samopouzdanje i postignu svoje ciljeve. Za tinejdžere, pridruživanje letnjem kampu nije samo prirodno učenje interkulturnih veština komunikacije, to je uzbudljiva prilika za razvijanje i izgradnju veza i poznanstava sa svojim vršnjacima iz celog sveta, i sticanje neprocenjivog iskustva potrebnog za 21. vek. Učenici komuniciraju i uključuju se u značajne aktivnosti dok razvijaju svoje veštine globalnog građanstva kroz interkulturalno iskustvo.

Letnji kamp za jezike ima ponešto za svakoga - osmislite savršeno leto za svoje tinejdžere kako bi mogli steći nove prijatelje, zabaviti se svakodnevno baveći se svojim omiljenim hobijima i sportom i steći novoosnovani osećaj nezavisnosti koji će koristiti čitavoj porodici. Ljubitelji sporta mogu birati između opcija kao što su fudbal, košarka, ragbi, tenis, golf, jahanje ili surfovanje, dok umetnički nastrojeni tinejdžeri mogu da se bave hobijima poput mode, kuvanja, umetnosti i dizajna, ili pozorišta i mnogih drugih.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas: info@integraledu.rs ili +381 60 062 28 93

Pogledajte ovde opciju za leto 2022 >> SVE LETNJE PONUDE ZA 2022.

Povezane vesti

Kursevi jezika u inostranstvu - 8 saveta za rodite...

Postoje brojni Letnji kampovi za različite potrebe i želje. Zaista postoji nešto za svakoga. Akademski kampovi, sportski kampovi, engleski kampovi, nemački kampovi, francuski kampovi, avan...
16.03.2024 Vidi više

Letnji kampovi u inostranstvu sa pratnjom

Bez obzira na to koji tip letnjeg kampa izaberete, koristi stečene takvim iskustvom ogromne su, a neke od njih opisane su u ovom članku. Grupa sa zajedničkim snovima i interesima, sa kojom istražujet...
14.12.2023 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.