Leto 2021 - vreme za neke dugo očekivane, neverovatne, pozitivne životne promene

Iskoristite mogućnosti za učenje i eksperimentisanje u neverovatnom okruženju letnjeg jezičkog kampa, gde će vaši tinejdžeri provesti nezaboravno vreme, dobiti motivaciju za učenje i povećati samopouzdanje i nezavisnost.Kako se letnja sezona brzo približava, već se radujemo nekim novim uzbudljivim letnjim opcijama. Leto je savršeno vreme za tinejdžere da poboljšaju znanje jezika u kampu gde će biti svakodnevno okruženi jezikom koji žele da unaprede. Ništa se ne može uporediti sa takvim učenjem jezika. Letnji jezički kampovi su izuzetne mogućnosti za otkrivanje i istraživanje smislenog učenja, kroz živu interakciju i društvene aktivnosti.


Trenutna pandemija koronavirusa imala je dubok uticaj, ne samo na zdravlje ljudi, već i na to kako oni uče, rade i žive. Nedostatkom socijalnog kontakta mnogi učenici su izgubili osećaj pripadnosti školskoj zajednici i motivaciju za učenje u novonastalim okolnostima. Bez motivacije učenje može oslabiti, stoga pomozite detetu da povrati motivaciju učešćem u letnjem jezičkom kampu.


Spontanost, brze promene, život u složenom svetu - tokom jezičkog letnjeg kampa tinejdžeri imaju sjajnu priliku da preispitaju i rekalibrišu iskustva, steknu samopouzdanje i postignu svoje ciljeve. Za tinejdžere, pridruživanje letnjem kampu nije samo prirodno učenje interkulturnih veština komunikacije, to je uzbudljiva prilika za razvijanje i izgradnju veza i poznanstava sa svojim vršnjacima iz celog sveta, i sticanje neprocenjivog iskustva potrebnog za 21. vek. Učenici komuniciraju i uključuju se u značajne aktivnosti dok razvijaju svoje veštine globalnog građanstva kroz interkulturalno iskustvo.


Letnji kamp za jezike ima ponešto za svakoga - osmislite savršeno leto za svoje tinejdžere kako bi mogli steći nove prijatelje, zabaviti se svakodnevno baveći se svojim omiljenim hobijima i sportom i steći novoosnovani osećaj nezavisnosti koji će koristiti čitavoj porodici. Ljubitelji sporta mogu birati između opcija kao što su fudbal, košarka, ragbi, tenis, golf, jahanje ili surfovanje, dok umetnički nastrojeni tinejdžeri mogu da se bave hobijima poput mode, kuvanja, umetnosti i dizajna, ili pozorišta i mnogih drugih.


Zbog ograničenja usled kovida, jezički centri morali su da prilagode svoje letnje programe i vrlo ozbiljno shvate odgovornosti kada su u pitanju brige roditelja kada njihova deca odlaze od kuće. Kao rezultat njihovog tokom cele godine napornog rada na obezbeđivanju i prilagođavanju letnjih programa kompatibilnih sa kovidom, koji su prepuni akcije, zabavni i nadasve sigurni, mnogi jezički centri su najavili da će pokretati programe za ovo leto.


Za zemlje sa “Amber” liste, hibridni programi za karantin i istraživanje sa sedištem u Velikoj Britaniji nude svu zabavu tipičnog letnjeg školskog iskustva, na prelepom mestu, u sigurnom i zaštićenom kampusu. Studenti neće izgubiti dana u školi, i uživaće u punom akademskom programu tokom čitavog boravka. Od prvog dana će imati koristi od celokupnog akademskog programa, i tokom prvih pet dana u sopstvenom “balonu” sa svim ostalim studentima koji dolaze iz zemalja sa amber liste. Biće raspoređeni u svoju kuću i učestvovaće u letnjoj školi prvenstveno na otvorenom gde god je to moguće. Od 6. dana oni će se pridružiti “zelenoj zoni” sa svim eksurzijama i izletima.


Za dodatne informacije kontaktirajte nas: info@integraledu.rs ili +381 60 062 28 91


Pogledajte ovde opciju za leto 2021 >> SVE LETNJE PONUDE ZA 2021.

Istaknute Objave