Tražite master ali ne znate gde? Da li ste se ikad zapitali- Zašto studirati u Švedskoj?

Izaberite najbolje za vašu budućnost - razlozi zašto izabrati Švedsku kao destinaciju za vaše studije


Da li tražite najprikladniji bachelor ili master program za vas? Kako vam zvuči ideja o studiranju u Švedskoj, jednoj od najinovativnijih i ekološki najorijentisanijih zemalja u Evropi?


1 .Kreativnost je na prvom mestu

Nezavistnost uma i sloboda izražavanja su dva razloga zbog kojih je Švedska jedna od najkreativnijih nacija u svetu.

2. Inovacije

Savladaćete veštine potrebne za globalnu karijeru, a studije u Švedskoj će negovati kreativnost uz druge veštine koje se cene, na primer, sposobnost kombinovanja teorije i prakse, ili kako se upravlja kompleksnim situacijama gde ne postoji jednostavno rešenje.

Mnoge osnovne studije u Švedskoj uključuju prakse, koje su odličan način sticanja iskustva i građenja profesionalne mreže. Ukoliko ste zainteresovani za istraživanje, Master u Švedskoj je način da uspostavite vredne kontakte koji će vam biti potrebni ukoliko ste zainteresovani za doktorske studije.

3. Visok kvalitet obrazovanja

Švedska ima dugu tradiciju akademske izvrsnosti i uprkos malobrojnoj populaciji, predstavlja dom nekim od najboljih svetskih univerziteta. Celokupan švedski obrazovni sistem je rangiran kao jedan od najboljih na svetu, a nekolicina zauzima najviše pozicije na Tajmsovoj i akademskoj listi svetskih univerziteta.

4. Ekološka svest u fokusu

Pitanja zaštite životne sredine imaju prioritet u ovoj zemlji, a Švedska spada u jednu od najefikasnijih zemalja na svetu zbog korišćenja obnovljivih izvora energije. Švedska teži da do 2040. dostigne 100% koriščenja obnovljivih izvora za proizodnju energije.

5. Multikulturalnost

Svi pričaju engleski – Švedska spada u vrh svetskih zemalja prema broju govornika kojima engleski nije maternji jezik.

Međunarodni studenti imaju pravo da rade u Švedskoj. Iako su studije prioritet broj jedan, ne postoji zakonsko ograničenje u dozvoljenom broju sati rada za međunarodne studente. Nakon završetka studija, studenti mogu da produže dozvolu boravka radi pronalaska posla, maksimum 6 meseci. (Ako želite da radite, učenje Švedskog je važno – veoma često je obavezno za pronalazak posla)

Švedska je čista i sigurna zemlja, a životni standard je visok.


IntegralEdu predstavlja državne univerzitete University West i Jönköping u Švedskoj! Prijave su potpuno besplatne!


"Studije u Švedskoj " Virtual day, 14.januar 2021.


Saznajte više o tome:


- Šta i gde možete studirati u Švedskoj?

- Koji je najpogodniji program za Vas?

- Koji su najbolji univerziteti u Švedskoj?

- Koje su specifičnosti apliciranja?


Raspored:

14.00 h - "Studije u Švedskoj - razlozi zašto izabrati Švedsku kao destinaciju za vaše Bachelor studije " - webinar, Q & A - Pitanja i odgovori

15.00 h " "Study at University West Sweden - master programmes, scholarships, employment opportunities " - webinar, Q & A - Pitanja i odgovori

15.00 h - 17:00 h - Sastanci i privatne konsultacije zainteresovanih sa stručnim savetnicima za obrazovanje I predstavnicima Uiversity Sweden West

Učešće je besplatno, registrujte se ovde:


Registrujte se besplatno sada! >>

#univerzitetiuŠvedskoj #FakultetiuŠvedskoj #Studiranjeuinostranstvu #StudiranjeuŠvedskoj #MasterstudijeuŠvedskoj

Istaknute Objave
Najnovije Objave