STUDIRANJE U DANSKOJ

Savremena obuka sa praktičnim fokusom

15. MART

15. MART

Rok za prijavu

10

10

Univerziteta

100

100

Studijski programi

3 100  - 7 000 €

3 100 - 7 000 €

Cena školarine za osnovne studije

FINANSIRANJE

FINANSIRANJE

Mogućnost stipendiranja i finansiranja

DANSKA KAO OBRAZOVNA DESTINACIJA

Zahvaljujući besprekornoj organizaciji i naprednim metodama nastave na univerzitetima, Danska je jedna od zemalja sa najboljim obrazovnim sistemom na svetu. Nije iznenađujuće što učenici u Danskoj uče sa kreativnošću i željom. Ako vam se to ranije nije dogodilo, možda bi bilo dobro da se uronite u danski koncept učenja kao načina života.

 

Pretvaranje naučenog u inovativno rešenje je model koji se koristi i na akademskim i na praktičnim univerzitetima. Dok tradicionalni univerziteti i deo njihove usmerenosti na istraživanje podstiču studente da pomeraju granice poznatog i otkrivaju nove modele, metode, otkrića od javnog značaja, poslovne akademije i fakulteti podstiču razvoj kritičkog mišljenja, izražavanje nestandardnih ideja, kao i razvoj kritičkog mišljenja. inovacije i timski rad gde je zajedničko razmišljanje važno. Znanje je jedan od najvrednijih resursa Danske i tamo se može naći svako ko ga traži i uveren je u njegovu vrednost.

ŠTA JE VAŽNO ZNATI

Nudi se nekoliko stipendija na univerzitetim u Danskoj, a visoko obrazovanje u Danskoj je besplatno za studente iz Evropske unije. Međutim, Danska ima snažnu socijalnu politiku i finansijski podržava studente koji studiraju i u isto vreme kombinuju svoje obrazovanje sa honorarnim radom.

Univerziteti u Danskoj nemaju svoje domove u koje bi smeštali svoje studente, već je smeštaj organizovan preko agencija koje nude smeštaj za sve međunarodne i danske studente u određenom gradu.

Zbog ograničenog broja domova, budućim studentima se preporučuje da se prijave unapred (najmanje 3 meseca pre početka akademske godine) i dodatno traže smeštaj u privatnom sektoru preko dostupnih platformi.
 

MOŽETE STUDIRATI U DANSKOJ

STUDIJE

Arhitektura

Biznis i menadžment

Ekonomija

Finansije, računovodstvo i bankarstvo

Inženjerstvo

Računarstvo

Turizam, ugostiteljstvo i kulinarstvo

Umetnost i dizajn

ŠTA BI TE JOŠ MOGLO ZANIMATI?

Test profesionalne orijentacije

Motivaciono pismo

Finansiranje

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popuni formular i zakaži konsultacije sa našim obrazovnim savetnikom.

 

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.