SRB_LPC(Karnten-2)_1064x408px.png

Unapredi svoju karijeru sa MASTER diplomom iz Univerziteta Carinthia!

Carinthia univerzitet primenjenih nauka nudi obrazovanje visokog standarda, a nalazi se na sjajnoj lokaciji u Južnoj Austriji, gde su obrazovanje, kultura i tehnologija optimalno kombinovani. Univerzitet nudi moderne programe u oblasti inženjerstva, menadžmenta, zdravstvenih nauka i socijalnog rada, na sjajno opremljenom kampusu, uz izvrsne profesore i gostujuće strane predavače, kao i iskusne profesionalce u određenim oblastima.

Apliciranje na Master studije Carinthia univerzitetu u Austriji traje do 30. septembra, za upis semestra u oktobru 2020. godine.

Period II: 16.03.- 15.05.20
Period III: 16.05. - 15.07.20
Period IV: 16.07. - 30.09.20

*Imajte na umu da aplikanti iz Srbije treba da podnesu zahtev što je pre moguće kako bi na vreme pokrenuli postupak izdavanja vize.

CAmpus Villach.jpg
RS16128_FH_Day_31012020_(87_von_90)[1].j
Systems Design.jpg

Master programi na engleskom jeziku:

  • Communication Engineering

  • Electrical Energy & Mobility Systems 

  • Health Care IT

  • Integrated Systems and Circuit Designs 

  • Spatial Information Management  

  • Systems Design 

Osnovne informacije:

Studenti: 2000 ukupno redovnih i neredovnih studenata
Trajanje Master studija: 2 godine
Školarina: 726 evra po godini

Campus: Villach, Feldkirch, Klagenfurt, Spittal an der Drau

Master programi na nemackom jeziku:

  • Light Weight Engineering 

  • Industrial Engineering & Management 

Milica_webpage.PNG

Razlozi zašto izabrati Carinthia univerzitet za Vaše MASTER studije:

 

Lični kontakt

Univerzitet je poznat po otvorenoj i porodičnoj atmosferi. Od velikog značaja je koegzistencija studenata, zaposlenih i profesora, kao i rad u malim grupama radi bolje individualne podrške.

 

Internacionalnost

Koruški univerzitet primenjenih nauka iz Austrije je internacionalno orijentisan – Uključuje saradnju sa više od 160 univerziteta širom sveta. Lociran na intersekciji tri kulture u alpsko-jadranskom regionu, blizu Italije i Slovenije, pruža kako lokalnim tako i internacionalnim studentima odlične uslove za višejezične studije.

Praktična orijentacija
Kvalitet predavanja i istraživanja osigurava kombinaciju teorijske i praktične nastave. Za to su zaduženi internacionalni gosti i učitelji iz ublasti industrije i poslovanja. Kursevi su orijentisani na praktičnu nastavu kao i primenjeno znanje iz oblasti nauka, što omogućava saradnja sa regionalnim i stranim kompanijama.

Orijentacija na samoodrživost i budućnost
Najmoderniji inovativni kursevi na Koruškom univerzitetu primenjenih nauka su najbolji primer istraživanja i razvoja održivosti. Veliku ulogu u ovoma imaju obećavajuće teme u svim oblastima studija.

Jedinstvena priroda, kultura i način života
Studiranje na Koruškom univerzitetu je zabavno! Univerzitet je smešten u idiličnom pejzažu, okružen planinama, dolinama i jezerima. U svako doba godine dostupan je raznolik sportski i rekreativni sadržaj. Lokacija Karintije pruža jedinstveno okruženje za Vaše studije.

 

Kreativna, mladolika i dinamična atmosfera
Mlado dinamično okruženje pored prilike za učenje, pruža odličnu priliku za uključenje u start-up sektor. Idejni centri, inkubatori, radionice za atraktivne inovacije i mnogi događaji omogućavaju upoznavanje studenata i preduzetnika iz regiona za potencijalnu buduću saradnju.