SRB_LPC(April_Fontys)_1064x400px.png

Unapredite svoju karijeru sa MASTER diplomom iz Fontys Univerziteta!

Steknite i britansku i holandsku MASTER diplomu za samo godinu dana

Steknite i britansku i holandsku MASTER diplomu za samo godinu dana

Fontys Venlo-0002.jpg

MSc in International Logistics and Supply Chain Management

Rok za prijave: 1st of June

Navedeni magistarski programi dizajnirani su za diplomce iz oblasti studija logistike /biznisa , koji žele da steknu znanje, tehničku stručnost i samopouzdanje da postanu visoko kvalifikovani i samodovoljni profesionalci. Studirajući na dva univerziteta u dve zemlje, Fontys (Holandija) i University of Plymouth (Velika Britanija), studenti stiču britansku master diplomu akademskih studija , u trajanju od 12 meseci.

Steknite i britansku i holandsku MASTER diplomu za samo godinu dana

27-FO-002537.jpg

MSc in Business and Management (MBM)

Rok za prijave:5th July

Ovaj master program dizajniran je za nove i nedavno diplomirane studente iz bilo koje discipline, sa malo ili nimalo radnog iskustva koji žele da steknu poslovnu i menadžersku kvalifikaciju za karijeru u upravljanju na strateškom nivou. Studirajući na dva univerziteta u dve zemlje, Fontys (Holandija) i University of Plymouth (Velika Britanija), studenti stiču britansku master diplomu akademskih studija ,u roku od 12 meseci.

Fontys University of Applied Sciences osnovan je 1992. godine spajanjem pet visokoobrazovnih ustanova južne Holandije, zbog čega je on danas najveća obrazovna ustanova u ovoj zemlji. Ova institucija ima 40 univerzitetskih zgrada u različitim gradovima i nudi više od 120 osnovnih i master studija iz oblasti informacione tehnologije, ekonomije, društvenih nauka, obrazovanja i zdravlja. 

Ime Fontys izvedeno je od latinske reči “fons“ što znači izvor. Upravo zbog toga, filozofija Univerziteta Fontis jeste da uvek bude stalni izvor znanja, inspiracije, razvoja i inovacije za studente. Programi su veoma raznovrsni: mešavina teorije, primene znanja, prakse i projekata. Jedan deo programa obuhvata i mogućnost odabira dodatnih predmeta, što studentima daje priliku da prošire ili prodube svoje znanje

Fontys nudi 33 programa osnovnih i master studija na engleskom jeziku, osmišljenih u skladu s najvišim međunarodnim standardima. Za master studije bitno je naglasiti da većina budućih studenata mora da ima radnog iskustva.

Sve Master programi na engleskom jeziku:

  • Architecture

  • Coreography

  • Master Care and Technology

  • MBA

  • MSc in Business & Management (Venlo + Plimut)

  • MSci International Logistics  (Venlo + Plimut)

  • MSci  International Procurement & Supply Chain Mng.

  • MSci  Operations & Supply Chain Management

  • Performing Public Space

  • Urbanism

Osnovne informacije:

Studenti: 44.000 studenata ukupno (4.800 stranih studenata) 
Trajanje Master studija: 1 godina
Školarina:  
Master programi: 6.970 EUR - 10.140 EUR / godina
MSci International Logistics 
(Venlo + Plimut)    5.100 EUR + 8.833 GBP
MSci Business & Management 
(Venlo + Plimut)    5.100 EUR+ 8.833 GBP

Campus: Venlo, Ajndhoven, Tilburg